Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vår kund NorDan söker fönstermontörer!

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
NorDan grundades 1926 och har i dag växt till en koncern med cirka 2200 medarbetare och en omsättning i koncernen på 3,4 miljarder kronor. NorDan Gruppen har i mer än 90 år visat hur teknologi, innovation och nyskapande resulterar i kvalitet. Vi tillverkar framtidens fönster och dörrar.

Tjänstebeskrivning
Vår kund NorDan söker ytterligare medarbetare till sin fabrik i Tanumshede. Den arbetsuppgift som vi söker personal till just nu är glasning och montering av färdiga fönster ut mot kund. Arbetstiderna kan variera från dagtid till tvåskift.

NorDan har stark och positiv företagskultur och värnar om god arbetsmiljö internt samt bygger förtroende externt.
Visionen är att skapa perfekt samspel mot kund och mellan medarbetarna.


Kvalifikationer
Ingen tidigare erfarenhet av produktion krävs men det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med trä. Det ses som positivt att du är händig och praktisk med ett öga för detaljer för att kunna vara med och producera kvalitativa produkter.

Gillar du att arbeta med händerna, trivs med fysiskt arbete och vill vara en del av ett team? Vill du jobba med trä och har rätt inställning för att göra skillnad även när tempot är för högt? Är du också punktlig, en god lagspelare med hög social kompetens så är det dig vi söker.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.


Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.
Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.