Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Leröy Smögen Seafood AB söker livsmedelsoperatörer till Kungshamn!

Publiceringsdatum
02 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Leröy är en komplett leverantör av fisk- och skaldjursprodukter till såväl detaljhandeln som till restaurang och storhushåll. Vår verksamhet omfattar distribution av färska och frysta fiskprodukter samt en produktion av högförädlade kylda fisk- och skaldjursdelikatesser som rökt lax, skaldjur i lake och sallader.

Tjänstebeskrivning
Är du en driven och mångsidig person som är nyfiken på livsmedelsindustrin? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi livsmedelsoperatörer till Leröy Smögen Seafood ABs verksamhet i Kungshamn. Här blir du en del av ett härligt team i lokaler med fantastisk utsikt. Vill du vara med på Leröy Smögen Seafood ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Nearyou !

I rollen som livsmedelsoperatör ansvarar du för bland annat beredning, skivning och paketering av fisk- och skaldjursprodukter. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående. Arbetstiderna är förlagda till 2-skift.

Kvalifikationer
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Vi ser att du förmår att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Arbetet innebär att du kommer att gå och stå större delen av arbetsdagen, därför ser vi att du har god fysik. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav, likaså att du har körkort och tillgång till bil. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete inom livsmedel.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa Karinna Tuzinovic tel 072-8198259 eller Magnus Andersson tel 070-785 84 44. Din ansökan skickar du in via Nearyous hemsida, www.nearyou.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Om oss

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om oss Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.