Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Vi söker nu produktionsmedarbetare

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB närmare 1,2 miljard kronor och har 210 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. - Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?

Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken. www.estrella.se


Tjänstebeskrivning
Vi söker nu för kommande uppdrag till hösten.
Arbetsuppgifterna är inom livsmedelproduktion och det krävs därmed viss erfarenhet av produktionsmiljö samt en noggrannhet inom bland annat hygien, kvalitet och miljö. Arbetet kommer att vara varierande men framförallt bestå av maskinoperatörsarbete, hantlangning, paketering och i vissa fall tunga lyft.
Det är ett heltidsuppdrag som ska tillsättas omgående.
Arbetstiderna är enligt 2-skift som är förlagt måndag-fredag varannan vecka dagtid och varannan vecka kväll.


Du kommer att bli anställd av NearYou och arbeta hos vår kund Estrella inom Livsmedelsbranschen. De har sin fabrik i Angered som ligger i nordöstra Göteborg.


Kvalifikationer
Som person är du punktlig, ansvarsfull och har ett högt engagemang i ditt arbete. Du är ordningsam, har god samarbetsförmåga, likväl som att du tycker om att arbeta självständigt och vara självgående. Det är ett fysiskt krävande arbete och det förekommer i vissa fall tunga lyft, tjänsten kräver därför att du som söker har god fysik.

Är du en person som tycker om att träffa nya människor samt trivs i en miljö där du får hålla flera saker igång samtidigt kommer du att trivas i rollen hos oss. Du har god förmåga att se vad som behöver göras i din omgivning och du är flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Tidigare erfarenhet av produktionsarbete alternativt servicebranschen är meriterande, truckkort A1-4 är ett krav.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.nearyou.se. Vi kan inte behandla ansökningar som kommer in via mail eller brev.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Att arbeta som konsult på NearYou Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare