Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

VD TILL WERINOVA AB

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du redo att ta steget till att bli Verkställande Direktör, eller är du redan en erfaren ledare? Werinova AB i Mullsjö söker nu sin nya VD. I denna roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för företagets strategiska riktning, operativa effektivitet och finansiella prestationer. Ansök nedan och ta nästa kliv i din karriär!

Din vardag
Som Verkställande Direktör kommer du att utveckla och implementera företagets långsiktiga strategiska mål, med fokus på att säkerställa lönsam tillväxt och hållbar utveckling. Du kommer att leda och inspirera ledningsgruppen och medarbetarna, samtidigt som du bygger och vårdar relationer med nyckelkunder, leverantörer och andra intressenter. Rollen innebär att du överser den operativa verksamheten och förbättrar processer för ökad effektivitet. Du har även ansvar för finansiell styrning och rapportering till styrelsen. Som VD kommer du att företräda företaget i både offentliga och branschspecifika sammanhang, och arbeta för att positionera företaget som en ledande aktör inom plastindustrin.

Vem är du?
Vi söker dig som är en framåtsträvande och resultatinriktad ledare med starkt driv och god förmåga att inspirera och motivera team. Du är strategisk, lösningsorienterad och har en naturlig förmåga att bygga starka relationer via din tydliga kommunikation. Därutöver ser vi att du har:
  • Dokumenterad erfarenhet som VD eller i annan ledande befattning inom tillverkningsindustrin, gärna inom plastindustrin.
  • Stark förståelse för industriella produktionsprocesser och försörjningskedjor.
  • Bevisad förmåga att leda framgångsrika team och driva förändringsprojekt.
  • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsegenskaper.
  • Strategisk tänkare med förmåga att hantera komplexa affärsutmaningar.
  • Relevant högre utbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande område.
  • Stor affärsmässighet.
Som VD på Werinova AB får du möjlighet att leda ett väletablerat och framgångsrikt företag som satsar på innovation och hållbarhet till din personliga och professionella utveckling!

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Weriova AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Werinova. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-08-13.

Om Werinova AB
Werinova grundades 1998 med fokus på tillverkning av plastprodukter till diverse industrier, som sedan togs över av Jimmy och Camilla Ågren 2017. Ägarparet drev sedan bolaget med en hög innovationstakt och moderniserade verksamheten under 5 år. Idag erbjuder Werinova design, konstruktion, formsprutning och efterbearbetning av diverse plastprodukter. Miljöhänsyn går som en röd tråd genom hela bolagets verksamhet, där man försöker bidra till en mer hållbar värld genom bland annat nytänkande, återanvändning av plast, användande av biomaterial samt metallersättningar. Med en stark position på marknaden strävar vi ständigt efter att förbättra våra produkter och processer genom hållbara och innovativa lösningar. Werinova ägs av en industrigrupp Eitrium som har säte i Stockholm.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.