Hoppa till innehåll
Stella Rekrytering & Ledarskap AB logotyp

Platschef med produktionsprofil

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Till vår kund i Värnamotrakten söker vi en Platschef med produktionsprofil. Vi är på jakt efter dig som idag har en ledande befattning inom produktion och som nu är mogen och lockad av nästa steg i karriären genom att ta övergripande ansvar för en väl fungerande verksamhet och organisation.

Som Platschef får du ansvar för organisation, personal och för den verksamhet som är direkt och indirekt kopplad till produktion: produktionsutveckling, produktionsteknik, kvalitet, förbättringsarbete, underhåll, arbetsmiljö, logistik/inköp. Organisationen kännetecknas av korta beslutsvägar, vilket gör det enkelt att omsätta idéer till handling.
Din organisation består av ca 20 kompetenta medarbetare och du rapporterar till VD.

Din Profil

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom industriell ekonomi, logistik, maskin, eller liknande. Ett antal års erfarenhet från ledande befattning är lämpligt där du skaffat dig en bra och bred kompetens kring produktionsledning och de ansvarsområden som ingår i tjänsten. Vi vill att du behärskar verktyg inom LEAN och framgångsrikt jobbat med ständiga förbättringar och verksamhetsutveckling.

Som ledare vill vi att du är initiativrik, samarbetsorienterad, kommunikativ, och en bra problemlösare.
Ditt arbetssätt bör vara strukturerat, resultatorienterat och med ett driv för ständiga förbättringar.

Vi Erbjuder

Som du förstår så erbjuder vi en tjänst med varierande arbetsuppgifter och unika möjligheter att bygga en effektiv verksamhet och organisation präglad av engagemang och arbetsglädje. Jobbet innebär stora möjligheter att påverka, och präglas av korta beslutsvägar och kul på jobbet.

Visst låter detta som en spännande tjänst! Välkommen med din ansökan.

För mer information om tjänsten kontakta Magnus Ryberg på Stella Rekrytering & Ledarskap, 0370 - 123 00.

Om Stella

Vi är övertygade om att framgång bäst skapas tillsammans, och att närheten till våra kunder är nyckeln till starka och långsiktiga relationer. Vår ambition är att göra det enkelt för våra kunder att hitta rätt kompetens för sina behov, och vi strävar efter att vara en pålitlig och långsiktig samarbetspartner

Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar, Ledarutveckling och Konsulting och har kontor i Jönköping, Värnamo, Falköping och Ulricehamn. Idag är vi 9 medarbetare med fortsatt ambition att växa tillsammans med våra kunder!

Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap.
Stella Rekrytering & Ledarskap AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.