Hoppa till innehåll
Wahlstedts Bil AB logotyp

Lastbilsmekaniker

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Owe Erikssson
Telefon
Wahlstedts Lastbilar

Vi erbjuder:
Du får jobba med ett av världens bästa och finaste varumärken inom branschen. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och bekostar utbildning för C körkort om så behövs. Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kolleger inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du har stora möjligheter att utvecklas inom yrket.
Du har kundens behov som främsta utgångspunkt i ditt arbete och vi ser gärna att du har en noggrann läggning samt en positiv attityd.

Din bakgrund:
Fordonsteknisk utbildning och/ eller arbetserfarenhet från lastbilar, bussar, lantbruksmaskiner, släp eller påbyggnationer inom tunga sidan. Dina personliga egenskaper är att du är ansvarstagande, engagemang, datorvana och att du kan arbeta självständigt och som i grupp. Du har minst B-körkort, gärna fler behörigheter.

Vi ser fram emot din ansökan snarast. För mer kan du ringa Owe Erikssson 0141-202516 eller Mauritz Wahlstedt 0141-21 60 31.

Ansökan skickas till owe.eriksson@wahlstedtsbil.se

Företagsbeskrivning

Wahlstedts Bil och Wahlstedts Lastbilar AB är idag, med 73 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar sedan 1964. Vi har hög kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi brinner för att tillsammans skapa engagerad personal och utomordentligt nöjda kunder.
Wahlstedts Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wahlstedts Bil AB är idag, med 73 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi brinner för att tillsammans skapa engagerad personal och utomordentligt nöjda kunder.