Hoppa till innehåll
Hedin Performance Cars logotyp

Tekniker till Porsche center Linköping

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Hedin Performance Cars AB är Sveriges största Porsche-återförsäljare och är en del av Hedin Bil-koncernen.

Att arbeta på Hedin Performance Cars AB innebär att vara en del av vår tillväxtresa, och vi vill att du ska vara med på den. Du ska känna att du har inflytande och möjlighet att påverka både din egen framgång och våra kunders upplevelse. Vi är ett företag som ser din potential och strävar efter att du ska utvecklas. Dessutom ska det vara roligt att arbeta med oss!

Om rollen

Är du en driven tekniker som vill jobba med den senaste tekniken för ett av världens största premiumvarumärke?

Vi är oerhört stolta över vårt nya Porsche Center Linköping som har tagit en naturlig plats i Linköpings stadsbild. Vi har redan flera grymma medarbetare på plats men nu söker vi dig som vill bli vår nya tekniker. Vi som jobbar här har en stark kärlek till bilar i allmänhet och till bilar av märket Porsche i synnerhet. Därför söker vi såklart någon som delar vår passion och som är lika stor Porsche-entusiast som vi.

Vi söker dig som vill få chansen att arbeta med fantastiska produkter i en modern verkstad. Vi utför alla typer utav arbeten så som service och underhåll, felsökningar, renoveringar, däckhantering, hjulinställningar, skador, rutbyten m.m. vilket medför ett omväxlande jobb.

Som personbilstekniker arbetar du mot tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.

Nyckelkompetenser/förmågor:

Du har en fordonsteknisk utbildning. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Detta krävs för att kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Tyska är meriterande.

B- körkort är ett krav.

Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

Vi strävar alltid efter att leverera ett extraordinärt utfört arbete med ambitionen att överträffa kundens förväntningar samt att kundens önskemål alltid blir till fullo åtgärdade. Som servicetekniker erhåller du tydliga mål och vi arbetar enligt Porsches riktlinjer & processer för att nå bästa möjliga kundnöjdhet.
   Varför jobba med oss?
   Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Som en bonus får du även jobba med ett av bilvärldens starkaste varumärken - Porsche!

   Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen och vi har idag etablerade anläggningar i Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping, Halmstad och Umeå. Med fokus på att leverera helhetslösningar för Porsche arbetar Hedin Performance Cars ständigt för att få Sveriges nöjdaste Porscheägare. Oavsett vilken Porsche du äger eller planerar att köpa, vill vi att du ska uppleva mycket körglädje, och det är vi här för att hjälpa till med. Vi är specialiserade på Porsche, och kommer guida dig rätt.
   Hedin Performance Cars logotyp
   Sök jobbet
   Ansök senast
   31 maj 2024 (13 dagar kvar)
   Ansök nu

   Om arbetsgivaren

   Hedin Performance Cars AB är en del av Hedin Mobility Group koncernen.

   Sedan 2017 representerar Hedin Performance Cars Porsche på den svenska och norska marknaden. I Sverige finns sex Porsche Center som finns belägna i Halmstad, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping och Umeå. Utöver våra Porsche Center har vi ytterligare en anläggning i Göteborg, Hedin Performance Skadecenter. På den norska marknaden finns tre Porsche Center i Son, Stavanger och Kristiansand.

   Inom en snar framtid planerar vi att expandera ytterligare i norra Sverige genom att öppna ett Porsche Center i Luleå samt även ett Porsche Center Fredrikstad i Norge.

   På våra fullserviceanläggningar hjälper vi dig med nya- och begagnade bilar, service, reparationer, däckverkstad, däckhotell, vinterförvaring av din Porsche, reservdelar, tillbehör samt bilvård.