Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Bilmekaniker

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en driven Skadetekniker? Bli Tage Rejmes i Linköping Bil ABs nya tillskott och sök tjänsten redan idag!
Tage Rejmes växer på Skadecenter i Linköping och behöver nu utöka teamet med fler duktiga skadetekniker. För att trivas hos Tage Rejmes tror vi att du har en positiv inställning, vill utvecklas framåt samt både kan arbeta självständigt och i grupp.

Din framtid

I rollen som Skadetekniker på Rejmes får du möjligheten att använda moderna och hållbara metoder för att återställa skador på våra kunders bilar till perfekt skick. Vi söker nu efter en engagerad individ med tidigare erfarenhet inom liknande områden eller som har genomgått erkända utbildningar inom branschen. Vi värdesätter en positiv attityd, entusiasm för nya utmaningar och en vilja att fortsätta utvecklas. Du kommer att bli en värdefull del av ett samarbetsvilligt team där arbetsglädje står i fokus och där varje medlem arbetar tillsammans för att lyfta Skadecenter till nya höjder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar reparation av olika skador såsom plåt-, glas- och plastarbeten på de bilmärken vi representerar. Erfarenhet av att arbeta med struktur och riktbänksarbeten är meriterande. Vi genomför vårt arbete digitalt genom hela processen och använder programmen Cabas och Cabplan för stämpling och dokumentation. Färdigheter inom felkodsavläsning och programmering är också viktiga och kräver god datavana. På Rejmes satsar vi på att vara ledande inom branschen, vilket innebär att du som anställd kommer att få en gedigen utbildning på de bilmärken som vi hanterar på skadecentret.

För att matcha profilen har du/är du:
  • har tidigare erfarenhet eller utbildning av plåt och/eller lackeringsarbeten
  • strukturerad och gillar att leverera kvalitet och resultat
  • har initiativförmåga och uppskattar eget ansvar
  • en lagspelare som har lätt för att kommunicera
  • har B-körkort
Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Tage Rejmes i Linköping Bil AB. Omfattning är på heltid med tillträde snarast.

I denna rekrytering samarbetar Tage Rejmes i Linköping Bil AB med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare André Svartling på andre.svartling@kraftsam.se.

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo (personbilar och lastbilar), Renault, Dacia, Maxus, BYD, JAC och XBus. Rejmekoncernen erbjuder service och reparationer i 24 verkstäder på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3,4 miljarder kronor och har ca. 700 medarbetare.

Tage Rejmes i Linköping Bil AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Företaget säljer Volvo, Renault och Dacia person- och transportbilar, bedriver leasing, skadecenter, serviceverksamhet samt försäljning av reservdelar, tillbehör och drivmedel. Dessutom driver vi Hertz biluthyrning. Företaget har ca 150 anställda och finns representerat i Linköping, Mjölby, Åtvidaberg och Tornby.