Hoppa till innehåll
Skobes Bil AB logotyp

Företagssäljare Volvo

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Till vår anläggning i Motala söker vi en

Företagssäljare Volvo

Är du en driven säljare som brinner för att skapa meningsfulla affärsrelationer, leverera en kundupplevelse i världsklass och representera ett av Sveriges starkaste varumärken? Är du en säljare med ett par års säljerfarenhet? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten:
Som Företagsförsäljare hos oss kommer du att vara en nyckelperson i utvecklingen och stärkandet av våra kundrelationer. Ditt arbete kommer att vara varierat och inkluderar hela försäljningsprocessen, från första kontakt till avslutad affär. Du kommer att:
  • Aktivt söka upp och bearbeta potentiella och befintliga kunder.
  • Arbeta proaktivt för att identifiera och tillgodose kundernas behov.
  • Skapa skräddarsydda kravspecifikationer och offerter genom personlig och respektfull dialog.
  • Presentera Skobes för företag, både på plats hos oss på Skobes i Motala och ute hos kunder.
Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik och där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll som säljare. Våra lokaler är helt nyrenoverade så vi erbjuder även en härlig och fräsch miljö att spendera arbetsdagarna i.

Varför ska du jobba på Skobes?
Vill Du jobba i en bransch i ständig utveckling, där personalen är den viktigaste tillgången för att nå helnöjda kunder? Då är Skobes arbetsplatsen för dig.

Utöver ett roligt, utmanande och tillfredsställande arbete erbjuder vi också möjlighet till kompetensutveckling, så att Du ska kunna uppnå personlig utveckling och utveckla arbetet för att ge våra kunder bästa möjliga service.

Ett stort plus är också att Skobes i Motala har helt nyrenoverade lokaler!

Är du en entusiastisk säljare med ett par års erfarenhet och en passion för att skapa starka kundrelationer och delar våra värderingar, ser vi fram emot din ansökan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%

B-körkort erfordras.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Jens Bergengren, försäljningschef:
jens.bergengren@skobes.se
Sista ansökningsdag 23/8 2024
Skobes Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skobes Bil är ett familjeföretag som grundades år 1876. Vi är en etablerad aktör inom fordonsbranschen och auktoriserade återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, JAC och Maxus.

Vi vill erbjuda kunden ett "Komplett Bilnyttjande", dvs allt från bilförsäljning, verkstad, bildelar, Tanka, Tvätta, finansiering, försäkring etc. under samma tak, och det vill vi göra på vårt sätt - personligt hela vägen.

Vi är arbetar ständigt efter att erbjuda personlig service till våra kunder och strävar efter nöjda kunder i varje bilaffär. Våra värderingar är trivsel, engagemang och utveckling.