Hoppa till innehåll
Engströms logotyp

Märkesansvarig säljare

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Drivs du av att utveckla verksamhet, affärer och människor?
Är du sugen på en roll där du får driva bilaffären till nya höjder med kunden i fokus? Då är du kanske vår märkesansvariga säljare för vårt nya varumärke KGM!

Nu tar vi nästa steg mot framtiden!
Bilmarknaden befinner sig i en spännande omställning där digitalisering och elektrifiering tillsammans med nya affärsmodeller driver på utvecklingen. På Engströms ser vi stora möjligheter i denna förändring och med stor nyfikenhet vill vi hela tiden ligga steget före i allt vi gör. Det gör att vi nu utökar vårt redan starka utbud med ytterligare ett varumärke.

Ditt uppdrag

Som märkesansvarig säljare är du en nyckelspelare i Team KGM på Engströms som ska lansera och implementera varumärket på vår lokala marknad i Linköping. Teamet kommer jobba tillsammans med vårt koncept Beg.in i egna lokaliteter, vilket även innebär att du kommer jobba med försäljning av begagnade bilar.

I rollen ansvarar du för att driva försäljningen av varumärket KGM med en kundupplevelse i världsklass. Du är kontaktperson till vår generalagent i affärsvillkor och övriga aktuella frågor. Du kommer arbeta proaktivt med olika former av kundkontakter och kanaler. Vi ser att du är ambassadör för varumärket externt, men även internt där du har en viktig uppgift i att sprida kunskap om varumärket.

Vem är du?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av och/eller har relevant utbildning inom försäljning och att du är intresserad av att alltid lära mer. Vi ser att du älskar kundkontakterna och drivs av att slutföra en framgångsrik försäljning. Du är självgående, ansvarsfull och organiserad i ditt arbetssätt och har hög förståelse för affären. Då arbetet innebär många kontakter ser vi att du är naturligt grym i din kommunikation och din förmåga till samarbete för att bygga långsiktiga kund- och medarbetarrelationer. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid rätt inställning och intresse för arbetsuppgifterna.

Annat viktigt att veta

Tillsättandet av rollen följer med en väl anpassad introduktions- och utbildningsplan beroende på vem du är som söker och vad du har för kvalifikationer sedan tidigare.

Har du några frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår;
Bilmarknadschef Johan Milered, 013-233047 alt. johan.milered@engstromsbil.se
Operativ chef Anton Holm, 013-233029, alt. anton.holm@engstromsbil.se
Då det är semestertider kan våra svar dröja något, vilket vi hoppas du har överseende med.

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 augusti. Urval sker löpande och kan komma att tillsättas tidigare, så vänta inte med din ansökan.
Engströms logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Engströmskoncernen är en familjeägd företagsgrupp som grundades 1927 och har idag försäljnings- och serviceverksamhet i Linköping, Vimmerby, Västervik samt Kisa. Engströms är auktoriserade återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT, Cupra, Volkswagen transportbilar och Scania. Koncernen omsätter 1,3 miljarder SEK, har cirka 280 anställda och omfattar Engströms Bil AB, Engströms Lastbilar AB, Engströms Fastighet AB samt Engströms Finans AB.