Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Affärsområdeschef för sälj och marknadsföring till TaxiCaller

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en resultatinriktad person med intresse för strategiskt arbete? Då har du nu möjligheten att spela en avgörande roll som affärsområdeschef för sälj och marknadsföring på TaxiCaller. Här kommer du att utveckla och implementera strategier som driver företagets tillväxt och säkerställer dess långsiktiga framgång. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos TaxiCaller.

Om företaget

TaxiCaller grundades år 2011 av svenska ingenjörer med bakgrund inom telekom och transport. Företaget har etablerat sig som en ledande leverantör av verksamhetskritisk mjukvara för taxi- och transportföretag världen över. Specialiserade på molnbaserade trafikledningssystem, har TaxiCaller blivit en central aktör inom branschen och är närvarande i över 60 länder på sex kontinenter.

TaxiCaller erbjuder en innovativ och kostnadseffektiv lösning som inte bara omfattar en app utan en helhetsplattform. Med systemet kan taxibolagsägare och förare utöka sina bokningsalternativ med funktioner som onlinebokning och egna passagerar-appar. Företaget strävar efter att förenkla kundernas verksamhet genom skräddarsydda rapporter, fakturering, affärsanalys och andra verktyg som är kritiska för att hantera dagliga arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

I rollen som affärsområdeschef för sälj och marknadsföring får du en central roll i att utveckla och genomföra strategier som säkerställer företagets kontinuerliga tillväxt och framgång. Du kommer att ansvara för att balansera strategisk planering med snabb och effektiv exekvering, vilket kräver både ledarskap och en analytisk förmåga.

Din roll inkluderar personalansvar för två nyckelpositioner inom teamet: säljchef och marknadschef. Tillsammans kommer ni att arbeta för att driva företagets affärsstrategi framåt genom att utveckla och implementera resultatdrivna åtgärder som syftar till att öka försäljningen och säkerställa långsiktig lönsamhet.

Relationsbyggande är en viktig del av rollen, där betoningen ligger på att aktivt utveckla och underhålla långsiktiga samarbeten och förtroendefulla relationer med nyckelpersoner, kunder och partners. Att skapa och vårda dessa nätverk är av yttersta vikt för att inte bara identifiera nya affärsmöjligheter utan också för att säkerställa en stabil och hållbar tillväxt på bolaget.

I rollen kommer du också att ha en nyckelroll i att aktivt kartlägga och analysera marknader, samt implementera strategier för tillväxt och expansion. Detta kommer att vara avgörande för att positionera företaget som ledande inom branschen. Din förmåga att navigera i en dynamisk affärsmiljö och din passion för att uppnå resultat kommer att vara centrala för att framgångsrikt leda sälj- och marknadsteamet mot gemensamma mål och strategisk utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 3-4 års arbetslivserfarenhet inom försäljning
* Erfarenhet av personalansvar & ledarskap
* Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift
* B-körkort
* Meriterande med erfarenhet av mjukvaruförsäljning
* Meriterande med erfarenhet inom internationell försäljning och export

För att lyckas i rollen som affärsområdeschef hos TaxiCaller ser vi att du är resultatdriven, vilket innebär att du har en stark förmåga att fokusera på att uppnå konkreta resultat och mål. Det är viktigt att du också har en stark förmåga att bygga och underhålla relationer samt är skicklig på att nätverka och skapa långsiktiga samarbeten. Dessutom är det viktigt att du är agil och kan hantera snabba förändringar, samtidigt som du kan utveckla långsiktiga strategier för att stödja företagets tillväxt och framgång.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.