Hoppa till innehåll
Ydre-Grinden AB logotyp

Säljare inom lantbruk

Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Magnus Ryberg
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

För fortsatta framgångar och konkurrenskraft är Ydre-Grinden i ständig utveckling för att möta framtida behov av kvalitativa produkter inom Lantbrukssektorn. Vi bygger vidare vår organisation och söker nu en säljare inom affärsområde nöt. Som säljare hos oss får du jobba självständigt med att vara ute hos våra kunder, där du säljer lösningar för mjölkko- och nötkött-stall för hela Ydre-Grindens sortiment. Detta innebär kompletta system inom stallinredning och inomgårdsutrustning samt byggentreprenader för ny- och ombyggnationer av stallbyggnader. I din roll har du ett starkt internt stöd när det gäller offertkalkylering, ritning och projektering. I ditt team finns det idag en försäljningschef, fyra säljare och tio personer som arbetar med säljstöd. Du rapporterar till försäljningschef.

Din profil

För denna tjänst tror vi att det är viktigt med en bakgrund på något sätt inom Lantbruk, antingen i form av utbildning eller att du helt enkelt är uppvuxen på en gård med djur. Med andra ord behöver du ha en känsla för branschen. Du har erfarenhet av projektförsäljning och att hjälpa kunder till bra lösningar. Vidare tror vi att du har god datorvana, och behärskar officepaketet obehindrat. Svenska i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och för att lyckas i uppgiften bör du ha ett stort engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt tillsammans med övriga organisationen. Du har lätt att anpassa dig till nya förutsättningar, och att kommunicera och överföra information på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Du är strukturerad och har förmågan att både planera och organisera ditt arbete på ett tydligt och effektivt sätt. Som säljare på Ydre-Grinden så är man väldigt nära slutkunden, vilket ställer stora krav på din sociala kompetens.

Skall vi ha ytterligare önskemål så får du givetvis vara väl förankrad i ett geografiskt område med ett brett kontaktnät.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Ydre-Grinden är du vår viktigaste resurs. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare leder till långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Hos oss får du möjligheten att utvecklas i en stabil verksamhet som präglas av en efterfrågan som är relativt oberoende av konjunkturen. Tillsammans är vi ett starkt team som levererar det lilla extra!

Våra ledord är: Kunniga -Engagerade - Pålitliga - Långsiktiga

Utifrån vem du är och var du befinner dig geografiskt så hittar vi den bästa lösningen tillsammans för ett hållbart arbetsliv.

Visst låter det som en rolig tjänst?

I denna rekrytering samarbetar Ydre-Grinden med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 070-271 69 77. Sista ansökningsdag är 11/8. På grund av semester kommer vi inte att påbörja urvalet förrän vecka 32.

Om Ydre-Grinden

Ydre-Grinden är ett ledande företag inom kundanpassad inomgårdsutrustning för svenska lantbruk. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system inom stallinredning, inomgårdsutrustning samt kompletta byggentreprenader för ny- och ombyggnationer av stallbyggnader.

I vår egen produktion tillverkar vi stallinredning och utgödsling för nötkreatur och hästar. Vi ger råd om hur man planerar effektiva stall och vi är välkända för våra detaljerade ritningsunderlag och projekthandlingar.

Ydre-Grinden grundades 1944 och sedan dess har vi funnits i Rydsnäs, Ydre Kommun i södra Östergötland, nära gränsen till Småland - en placering i hjärtat av en mycket aktiv landsbygd med närhet till våra kunder. Vi är sedan 2003 en del i den finska koncernen Pellon Group.

Läs mer om oss på www.ydre-grinden.se
Ydre-Grinden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.