Hoppa till innehåll

Solcellsmontör till Dalasol

Publiceringsdatum
26 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta inom ett växande bolag i en spännande och föränderlig bransch? Tycker du det är intressant med solceller och gillar att arbeta fysiskt? Välkommen att söka jobb som solcellsmontör hos oss på Dalasol.


Arbetsuppgifter

Som solcellsmontör hos Dalasol kommer du främst att arbeta med monteringen av solcellsanläggningar på svenska villatak. Arbetsuppgifterna består bland annat av att montera byggställningar, skruva upp fästen och skenor, fästa solpaneler och slutligen dra kablar mellan alla solpaneler. Arbetet sker året runt oavsett väderförhållande.


Vem är du?

För att arbeta hos oss bör du ha ett intresse för solenergi och grön el, erfarenheten och kringliggande kunskaper lär vi dig på plats! Såklart är det meriterande om du har arbetat med solceller eller hantverksyrken men inget krav. Eftersom vi arbetar mot privatpersoner är det även viktigt med ett servicetänk hos våra montörer.


Vi söker dig som:

- Gillar att jobba i team

- Är obesvärad av höga höjder

- Behärskar svenska eller engelska

- Tycker om att arbeta fysiskt med kroppen

- Trivs att arbeta utomhus oavsett väder

- Har B-körkort för manuell bil


Vad vi erbjuder

En möjlighet att få vara med på resan att hjälpa Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle. Ett arbete som solcellsmontör hos oss innebär ett uppdrag där du får briljera med din lösningsförmåga, arbeta fysiskt och vara med i ett grymt team.


Denna tjänst utgår från Mora med omnejd. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Ansök redan idag, skicka din ansökan till kontakt@dalasol.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se