Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
28 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Montör till Borlänge
Dala Kommunalteknik är det lilla företaget med god tillväxt i hjärtat av Dalarna. Arbetsplatsen präglas av trygghet, samarbete och omtanke om såväl kunder som medarbetare. Företaget har varit verksamt i Borlänge sedan 1988 och de 17 medarbetarna säljer, konstruerar, tillverkar och levererar kompletta pumpanläggningar inom avlopp, tryckstegring, fontäner samt bevattningssystem för kunder inom kommuner och markentreprenad.


Dala kommunalteknik ingår i Uniwater, nordisk koncern med specialister inom vatteninfrastruktur.

En av våra montörer ska bli polis, och vi söker hans ersättare. Vill du bli vår nya kollega?

Att jobba som montör på Dala Kommunalteknik passar dig som gillar teamarbete och variation. Arbetet omfattar montage- och servicearbete i vår verkstad och ute i fält. Vi tillverkar komponenter till vattenanläggningar, som sedan monteras effektivt på plats hos kund. Resor med övernattning förekommer ca en gång / månad beroende på uppdrag.

Vem söker vi?
Allt vi gör utgår från tre principer: kunskap, erfarenhet och kapacitet. Det innebär att vi erbjuder den bästa tekniska lösningen utifrån kundens behov och förutsättningar, med fokus på en säker och kvalitativ leverans. Om du håller med om detta, kan det vara dig vi söker!

Hos oss får du varierande arbetsuppgifter såsom fältarbeten både inomhus och utomhus. Vi söker dig som är mångsidig, händig och självständig. Det är positivt om du har intresse för teknik, problemlösning samt har initiativförmåga och inte är rädd för att kavla upp ärmarna. Du planerar och utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat, genomtänkt och effektivt sätt. Vi ser det som en självklarhet att du är noggrann, detaljorienterad och utåtriktad för att kunna möta våra kunder på ett trevligt sätt. Nöjda kunder, hög kvalitet och säkert arbete är kärnan i Dala Kommunaltekniks verksamhet.

Då våra arbetsuppgifter berör många olika aspekter, ser vi gärna att du har erfarenhet från något eller några av dessa områden:

  • VA
  • pumpteknik
  • bygg
  • mark
  • el
  • Kanske har du erfarenhet som drifttekniker på ett VA-bolag?

Dessutom är svets-kunskap meriterande. Är du den vi söker?

En av våra montörer, Magnus Samuelsson svarar på frågan: Vad är viktiga egenskaper för att trivas i rollen som montör?
"Att du är en teamspelare och problemlösare som har förmågan att samarbeta och att tillsammans med kollegorna driva arbetet framåt på ett strukturerat sätt. Det är också viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa hållbara och förtroendefulla relationer, både internt och externt."

Lotta Stenberg, VD Dala Kommunalteknik om framtiden:
"Jag är stolt över att leda ett litet företag med lång erfarenhet och stor kompetens. I ett prestigelöst samarbete där alla är lika viktiga arbetar vi tillsammans för att lösa kundernas problem och utvecklas framåt. Dala Kommunalteknik fokuserar på kvalitet, säkerhet och hållbarhet i alla våra delar av verksamheten vilket vi är övertygade om leder till en mer hållbar morgondag. Att arbeta hos oss är både inspirerande och utmanande.”

Vi erbjuder:

Vi erbjuder goda möjligheter till utbildning/utveckling, friskvårdsbidrag, och vi är kollektivavtalsanslutna. Dala Kommunalteknik har en platt och prestigelös organisation. Med god laganda arbetar vi tillsammans mot gemensamma mål.

Vi verkar i en bransch med viktig samhällsfunktion och är stolta över vårt uppdrag - att bidra till vatten och sanitet i samhället. Välkommen i gänget!

Ansökan
Vill du vara en del av ett tryggt företag i Uniwater-koncernen som växer starkt på marknaden? Varmt välkommen med din ansökan! Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast. Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev via ansökningsknappen (du kan också skriva in ett personligt brev i fritextrutan på nästa sida) .

Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Lotta Stenberg, VD, på Lotta.Stenberg@dalakommunalteknik.se eller Ulrika Stevrell, HR-ansvarig på Ulrika.Stevrell@uniwater.se

Läs gärna mer om oss på www.dalakommunalteknik.se

Dala Kommunalteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.