Hoppa till innehåll
Ansök nuSvetsare till Borlänge


Dala Kommunalteknik är det lilla företaget med god tillväxt i hjärtat av Dalarna. Arbetsplatsen präglas av trygghet, samarbete och omtanke om såväl kunder som medarbetare. Företaget har varit verksamt i Borlänge sedan 1988 och de 17 medarbetarna säljer, konstruerar, tillverkar och levererar kompletta pumpanläggningar inom avlopp, tryckstegring, fontäner samt bevattningssystem för kunder inom kommuner och markentreprenad.

Dala kommunalteknik ingår i Uniwater, nordisk koncern med specialister inom vatteninfrastruktur.

Vi behöver stärka upp vår svetsavdelning!

Som svetsare hos oss arbetar du i ett tight team, vi prefabricerar våra produkter i stor del i vår verkstad. Montering utförs sedan effektivt på plats hos kund med färdiga komponenter.

Vem söker vi?
Är du grym på, och gillar att svetsa samt montera rostfria rörkonstruktioner? Trivs du med varierande arbetsuppgifter och tycker om problemlösningar? Då kanske du är vår nya medarbetare! Vi söker nu en svetsare till vår verkstad i Borlänge.

Kvalifikationer

  • Spetskunskap, tig med rotgas
  • Mycket goda kunskaper i ritningsläsning
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av motsvarande arbete
  • Körkort B

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en glad, driven och lösningsorienterad lagspelare, som gillar ordning och reda och som uppskattar att utvecklas och lära sig nya arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för service och ett stort engagemang.

Du planerar och utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat, genomtänkt och effektivt sätt. Du sköter tillsammans med dina kollegor beställningar av det material som används, både för lager och projektspecifikt. Nöjda kunder, hög kvalitet, säkert arbete och ständigt förbättringsarbete är grundbulten hos oss. Vi ser därför att du är noggrann, detaljorienterad och har ett utåtriktat trevligt bemötande.

Johan Landenius, Svetsare berättar om några av fördelarna med att jobba hos oss:
"Trevliga kollegor och en god stämning och laganda. Vi stöttar och hjälper varandra nå gemensamma mål och med en platt organisation har alla möjlighet att vara med och påverka."Lotta Stenberg, VD Dala Kommunalteknik om framtiden:
"Jag är stolt över att leda ett litet företag med lång erfarenhet och stor kompetens. I ett prestigelöst samarbete där alla är lika viktiga arbetar vi tillsammans för att lösa kundernas problem och utvecklas framåt. Dala Kommunalteknik fokuserar på kvalitet, säkerhet och hållbarhet i alla våra delar av verksamheten vilket vi är övertygade om leder till en mer hållbar morgondag. Att arbeta hos oss är både inspirerande och utmanande.”

Vi erbjuder:

Vi erbjuder goda möjligheter till utbildning/utveckling, friskvårdsbidrag, och vi är kollektivavtalsanslutna. Dala Kommunalteknik har en platt och prestigelös organisation. Med god laganda arbetar vi tillsammans mot gemensamma mål.

Vi verkar i en bransch med viktig samhällsfunktion och är stolta över vårt uppdrag - att bidra till vatten och sanitet i samhället. Välkommen i gänget!

Ansökan
Vill du vara en del av ett tryggt företag i Uniwater-koncernen som växer starkt på marknaden? Varmt välkommen med din ansökan! Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast. Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev via ansökningsknappen (du kan också skriva in ett personligt brev i fritextrutan på nästa sida) .

Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Lotta Stenberg, VD, på Lotta.Stenberg@dalakommunalteknik.se eller Ulrika Stevrell, HR-ansvarig på Ulrika.Stevrell@uniwater.se

Läs gärna mer om oss på www.dalakommunalteknik.se

Dala Kommunalteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.