Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en intressant tillväxtresa?

Hedin Certified ingår i Hedin Mobility Group-koncernen och är idag en av Sveriges ledande marknadsplatser för begagnade bilar. Vi behöver nu stärka upp vårt team med ytterligare en medarbetare i en helt ny roll som vill vara med på framgångsresan.

Ditt uppdrag

Tjänsten som Car Trader innebär att vara ett stöd för de övriga bolagen inom Hedin Mobility Group i deras internationella bilaffärer. Du kommer driva tradingprocessen och blir en nyckelspelare i etableringen av vår tradingverksamhet i Europa. Rollen innebär att vara bolagets ansikte utåt för tradingaffärer, bygga och bibehålla interna och externa kontakter genom att analysera och förstå den europeiska marknaden.

Carstore Trading verkar på internationella marknader och samarbetar med EU-länder, inklusive Norge, Island, Schweiz och Liechtenstein. Därför är expertis inom internationell handel, erfarenhet av valutamarknader och växelkurser avgörande.

Avdelningen består för närvarande av fem medarbetare i Sverige med olika ansvarsområden. Det är ett litet men sammansvetsat gäng som värdesätter gemenskap, samarbete och högt i tak.
Du kommer rapportera direkt till chefen för Hedin Certified & Carstore Trading EU.

Vi söker dig som har

Gedigen kunskap om fordonsbranschen, särskilt begagnade bilar. Det är meriterande om du har branschvana och vet vad som krävs för att kunna värdera och sälja begagnade bilar till rätt pris samt göra affärer som gynnar både våra kunder och vårt bolag.
I rollen kommer du:
  • Bygga strukturen för tradingprocessen
  • Sätta rutiner för tradingaffären
  • Fastställa kriterier för trading och regler att följa
  • Ansvara för riktlinjer för auktionsförsäljning och utforska möjligheter att sälja bilar utanför auktionen
  • Skapa och upprätthålla kontakter med möjlighet att köpa större volymer fordon och fatta beslut om hur dessa fordon ska säljas
  • Effektivisera säljarnas tid och skapa en portfölj av potentiella köpare
  • Ansvarig för marknadsföringen för exportfordon på webbplatsen
  • Besitta mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Vi letar efter en skicklig förhandlare med öga för detaljer, en talang för bra affärer och stark kommunikativ förmåga. Du trivs i rollen att skapa arbetsmässiga relationer med människor.
Den ideala kandidaten är en strukturerad "doer" som är flexibel, positiv till förändringar och trivs i ett snabbt tempo. Du har förmågan att snabbt skifta fokus och kan ställa om utan att tappa fart.
Dina personliga egenskaper och positiva inställning värderas högt!

Vi erbjuder
Ett spännande arbete i ett expansivt och dynamiskt företag med ett starkt och modernt erbjudande och mycket goda förutsättningar. Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär i en företagskultur med starkt affärs- och resultatfokus. Tjänsten är belägen på vårt toppmoderna huvudkontor för Hedin Group i Mölndal, med restaurang, gym, padelbana mm.

Tjänsten är på heltid och skall tillsättas omgående. Vi behandlar ansökningarna löpande och anställning kan ske per omgående. Skicka därför din ansökan redan idag!

Varför jobba med oss?

Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinmobilitygroup.com.
Hedin Mobility Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group's story began in 1985, when father and son Ingemar and Anders Hedin acquired a Mercedes-Benz and Nissan dealership in Borås, Western Sweden. Today, almost 40 years later, we have grown into one of Europe's top mobility providers with operations in 14 countries and over 13,000 employees.

We offer a wide range of businesses, products, and services, from vehicle import and distribution to smart vehicle ownership or rental solutions. Our ambition is to continue growing and strengthen our position by creating sustainable value for our employees, partners, and the communities in which we operate.