Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Partner Account Executive till PTV Nordics

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en driven och tekniskt kunnig säljare som brinner för att utveckla affärer genom strategiska partnerskap? Vill du vara en del av ett lokalt team i en internationell miljö? PTV Nordics står inför en spännande tid och söker nu en Partner Account Executive som vill vara med på resan!

Din framtida arbetsgivare
PTV Nordics är en del av PTV Logistics och riktar sig mot den nordiska marknaden. PTV är en leverantör av digitala lösningar för ruttplanering för transporter av gods och människor. Verksamhetens kunder är transportföretag, men kommer också från branscher som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför de samma uppdrag på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar. Dessa lösningar leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.

Vad erbjuder rollen?
I rollen som Partner Account Executive hos PTV Nordics kommer du att fokusera på strategisk teknisk försäljning mot PTV Nordics partners, ofta kopplat till Transport Management System (TMS-system). Här kommer du att arbeta med att utveckla affären med befintliga partners samt hitta nya partners. Du kommer att arbeta med att bygga långsiktiga och värdefulla relationer genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som matchar deras behov. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Identifiera och etablera nya partnerskap inom logistiksektorn.
* Förhandla och sluta partnerskapsavtal för långsiktig framgång.
* Samordna och stödja partners i deras marknadsförings- och försäljningsinsatser.
* Utföra marknadsanalyser för att identifiera nya trender och utveckla partnerskapsstrategier.
* Organisera och leda utbildningar och workshops för partners.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning av mjukvarulösningar och en gedigen teknisk förståelse. Du har minst 3 års erfarenhet av partnermanagement eller affärsutveckling, antagligen inom logistik- eller teknikbranschen. Du är utpräglad i din förmåga att bygga relationer och nätverka, och dina starka kommunikativa färdigheter och övertygelseförmåga gör dig framgångsrik i förhandlingar och affärsavslut.

Krav:
* En universitetsexamen med fokus på företagsekonomi, försäljning eller motsvarande utbildning.
* Erfarenhet av att hantera och utveckla strategiska partnerskap.
* Erfarenhet av att bedriva försäljning av mjukvara
* Erfarenhet av att arbeta inom logistikbranschen samt innehar ett befintligt nätverk i branschen.
* Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:
* Kunskaper i norska, danska eller finska.


Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill arbeta med teknisk försäljning och strategiska partnerskap i en dynamisk och växande internationell miljö. Tjänsten erbjuder dig möjlighet att växa både professionellt och personligt, med chansen att bidra till PTV Nordics fortsatta framgång.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Markus Nordbring på markus@effektiv.se.

Sökord
logistik, försäljning, affärsutveckling, sälj, partnerförsäljning

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.