Hoppa till innehåll
Din Bil Sverige AB VW Göteborg logotyp

Hallvärd till bilförsäljningen

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Din Bil Volkswagen Göteborg söker

Hallvärd till bilförsäljningen

Är du en driven och strukturerad person med en passion för försäljning? Drömmer du om en karriär inom bilförsäljning? Då är det dig vi letar efter! Tillsammans med kollegorna är målet att erbjuda en förstklassig upplevelse för både företags- och privatkunder.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta i ett dynamiskt och positivt arbetsklimat med härliga kollegor. Parallellt med rollen som hallvärd får du möjlighet att delta i Volkswagens säljutbildning för att kunna ta nästa steg mot en karriär som bilförsäljare.

Vi tror att personlig utveckling driver fantastiska resultat, och därför ger vi dig de verktyg du behöver för att växa och lyckas i din roll, oavsett din bakgrund. Du får en gedigen introduktion, löpande utbildningar samt nära coaching och stöd från både din chef och kollegor.

Som hallvärd på Din Bil får du tryggheten av att vara del av ett familjärt företag som värnar om sina medarbetare, samtidigt som du är en del av Europas största bilhandelsföretag, Porsche Holding Salzburg.

Vi erbjuder kollektivavtal, goda utvecklingsmöjligheter och många uppskattade personalrabatter och förmåner, inklusive ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi bryr oss om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom chansen att arbeta i en verksamhet med skickliga kollegor och en härlig atmosfär, i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet.

Vi söker dig som vill påbörja en karriärsresa du sent kommer glömma!


Om rollen

Som Hallvärd på Volkswagen är du vårt ansikte utåt och en central del av vårt säljteam. Du kommer att möta våra kunder med ett leende, guida dem genom vårt breda utbud av bilar och hjälpa dem att hitta rätt fordon för deras behov. Rollen innebär även att ta första steget i säljprocessen genom att ringa kalla samtal och boka in möten.

Du har det totala ansvaret för att bilhallen håller en hög standard uppfyller de krav som Volkswagen ställer samt att kunderna får en förstklassig upplevelse.

Dina ansvarsområden:

  • Kundmottagning och service: Ta emot och välkomna kunder i vår bilhall samt informera och guida kunder genom vårt sortiment av bilar.
  • Bilhallens helhetsintryck: Ansvara för att bilhallen och våra demobilar uppfyller Volkswagens höga standarder och ger ett förstklassigt intryck genom att skapa och implementera strukturer och processer. Du kommer att samarbeta med vår receptionist för att säkerställa att hallen fungerar optimalt. Arbetsuppgifterna inkluderar att rengöra utställnings- och demobilar, köra fram bilar inför leverans, ta emot och parkera bilar som lämnas in för inbyte samt säkerställa att varje bil har rätt prisskylt
  • Prospektering och event: Ringa kalla samtal och boka in kundmöten åt säljarna. Hantera och följa upp inkommande leads. Ansvarar för att skapa event i bilhallen samt delta på de event som Volkswagen är med på.
  • Administration: Stödja vårt säljteam med administrativa uppgifter i hela försäljningskedjan från första kontakt med kund, behovsanalys, demonstration av bilar, inbyte, finansiering, offert, avtal, leverans och uppföljning efter leverans.

Din Profil

Vi söker dig som har en utpräglad säljprofil och ett starkt affärsmannaskap. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete, med god kommunikationsförmåga och en naturlig fallenhet för att träffa människor. Du är orädd för att ta kontakt och ringa kalla samtal, och du är målmedveten med en stark ambition att utvecklas till bilförsäljare. Dessutom är du en lagspelare som trivs med att samarbeta och har förmågan att agera som koordinator för att säkerställa smidiga processer och nöjda kunder. Du besitter förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Som person ser vi att du har:

  • Minst 2 års erfarenhet av yrken inom försäljning eller service.
  • Är van vid att arbeta i en roll där du bemöter kunder och bygger relationer.
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Behärskar engelska och svenska, i såväl tal som skrift.
  • B-Körkort
  • Erfarenhet från bilbranschen samt ett tekniskt intresse är meriterande men inget krav.

Vilka är Din Bil?

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Din Bil är Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Škoda, SEAT, CUPRA, Audi och Porsche. Med totalt 68 anläggningar i regionerna Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna är vi en av de största aktörerna i branschen. På våra fullserviceanläggningar hjälper vi dig med köp och leasing av bil, finansiering, service, reparationer, lagning av vindrutor, däckhotell, hjulskiften, plåt- och lackskador samt tillbehör och reservdelar.

Kontakt och ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 18e augusti. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Sebastian Abrahamsson via e-mail: sebastian.abrahamsson@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Din Bil Sverige AB VW Göteborg logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren