Hoppa till innehåll

Utesäljare

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi genomför nu en offensiv satsning där vi är i behov av fler drivna och kompetenta utesäljare.


VI SÖKER UTESÄLJARE

Skene Järn är ett familjeägt företag som grundades 1931 med järnhandel som kärnverksamhet. Vi har butiker på fem orter, resande säljare samt våra egna turbilar som levererar. Vi är delägare i XL Bygg, BIG-gruppen och ELON vilket gör oss till ett lokalt alternativ med de stora kedjornas resurser.

Vi befinner oss just nu i en utvecklingsfas med ett större fokus på att vara en bygg- och industrihandel med marknadsledande varor och tjänster för främst proffs och kvalitetsmedvetna privatkunder. Som säljare har du tillgång till en komplett portfölj med personlig Skyddsutrustning inkl. arbetskläder och skor, maskiner, material och förnödenheter.

Våra värdeord är tydlighet, respekt och engagemang och vår mission är att förenkla människors liv. Vi har en familjär kultur där du får förutsättningar att växa och utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder frihet under ansvar med flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och möjlighet att arbeta hemifrån.

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi dig som vill vara med oss på vår resa framåt uppåt. Rollen som utesäljare innebär att du ansvarar för både blivande och befintliga kunder i ditt område genom regelbunden kontakt och besök. Som stöd har du dina kollegor på innesälj som stöttar med orderläggning och leveransbevakning. Du kommer vara kundens självklara val som kontaktperson och partner för att tillsammans utveckla den gemensamma affären.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har minst tre års erfarenhet av försäljning till företagskunder och att du har bred erfarenhet och kunskap inom bygg- och industribranschen alternativt specialistkunskap inom något område. Du har kunden i fokus samt vilja och engagemang att ta dig an och överträffa våra kunders förväntningar. Du är driven och engagerad och brinner för det du gör. Du har ett naturligt intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du är strukturerad och har god förmåga att uppnå resultat genom planering, handling och uppföljning. Vi värdesätter egenskaper som resonerar med våra värdeord; tydlighet, respekt och engagemang. Resor är en naturlig del av tjänsten och B-körkort är ett krav.


Är du den vi söker? Ansök idag!


Tjänsterna är heltidstjänster på dagtid med placering i Norra Halland, Borås, Mark alternativt Kind.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag 2024-06-25.

Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan därför bli tillsatt tidigare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Skicka ditt CV och personligt brev till jobb@skenejarn.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Skene järn AB

www.skenejarn.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se