Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Göteborg

Ta chansen till en hållbar karriär som säljare hos Sortera Recycling, ditt nästa steg i karriären!

Sortera Recycling är en branschledande och stabil arbetsgivare. Just nu befinner vi oss i en spännande expansionsfas och söker därför en säljare inom spol, slam och vaccumsanering som vill vara med och fortsätta driva verksamheten framåt. På kontoret i Göteborg blir du del av ett säljteam med ett närvarande och coachande ledarskap. 

Arbetsuppgifter
Som säljare på Sortera Recycling får du en aktiv och varierande tjänst där du bearbetar nya och befintliga kunder i Göteborgsområdet. Ena dagen sitter du på kontoret för att nästa dag åka runt i regionen och presentera våra tjänster för potentiella kunder. Du ansvarar själv för hela säljprocessen, från prospektering till avtalssignering. Som säljare spenderar du mycket tid ute på fältet, då vi tror på en hög närvaro hos våra kunder. Med andra ord, en gyllene möjlighet för dig att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vad har Farshid Vafai, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi vill att du som medarbetare ska lyckas hos oss och stannar länge. Därför välkomnar vi dig till en arbetsplats med en positiv företagskultur, där du får goda möjligheter att växa. Vi är stolta över den familjära stämning vi har i företaget, och för att bibehålla den ordnar vi med jämna mellanrum roliga aktiviteter för våra medarbetare. Vi vill ge dig möjlighet att växa med oss, och vårt mål är att du ska trivas och få en långsiktig karriär."

Din profil
För att lyckas i rollen som säljare hos oss tror vi att du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, gärna från fältet, samt erfarenhet av längre kundcykler. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från byggsektorn eller gärna inom slam och vaccumsanering i bagaget, men det viktigaste för oss är ditt eget driv och din inställning. Det vi söker hos våra säljare är framför allt en entreprenörsanda, såväl som ett brinnande intresse för att skapa ett mer hållbart samhälle.

Erfarenhet från vår bransch är meriterande men inte ett krav. Vi är redan experter på avfall och kommer att ge dig all kunskap du behöver för att lyckas förklara vårt vinnande koncept för kunder.

Vi söker dig som är bra på att:

  • proaktivt identifiera och kontakta potentiella kunder inom vakuumsugning/avfallshantering och sanering
  • förhandla avtal och prissättning i enlighet med företagets riktlinjer
  • bygga och underhålla långsiktiga relationer med kunder genom att förstå deras behov och erbjuda miljöriktiga och konkurrenskraftiga lösningar
Vi ser gärna att du:

  • har minst tre års erfarenhet av försäljning och affärsutveckling
  • är van vid att jobba självständigt och proaktivt
  • är en lagspelare
  • har god förhandlingsförmåga och tycker om att skapa bra samarbeten
  • är kommunikativ och har lätt för att anpassa dig till olika kundbehov
  • har ett starkt affärssinne och tycker om att jobba mot uppsatta mål
  • har B-körkort
  • behärskar det svenska språket i tal och skrift, andra språk är meriterande

Vi erbjuder
Som ny säljare hos oss erbjuder vi en grundlig introduktion innehållande såväl produkt- och miljöutbildning som besök tillsammans med erfarna kollegor. Efter avslutad utbildning utgår du från vårt kontor i Göteborg och rapporterar direkt till försäljningschefen.

Sist men inte minst erbjuder vi dig fast lön, bonusprogram, tjänstebil och de säljhjälpmedel som behövs för att du ska kunna briljera i rollen. Förutom detta får du även pensionsavsättningar och försäkringar etc. enligt kollektivavtal.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Kim Storm, 031-7045182, och Nicklas Jonsson på 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om företaget
Sortera är ett miljöbolag som samlar in och tar hand om avfall och ser till att det omvandlas till resurser genom återanvändning, återvinning eller energiutvinning samt att miljöfarliga ämnen omhändertas på ett säkert sätt. Bland företagets tjänster finns hantering av byggavfall, slam- och vakuumsugning, industrisanering, marksanering, vattenrening och handel med avfall för energiutvinning. Sortera utmärker sig genom en hög, pålitlig servicenivå med snabb och välfungerande logistik. Sorteras resa började år 2006 och i dag utför Sortera tjänster som gör skillnad för miljön åt tusentals företag och privatpersoner i norra Europa.

Sortera Recycling AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup