Hoppa till innehåll
Telko Sweden AB logotyp

Säljare mot marina industrin

Ansök nu

Regionansvarig säljare till Göteborg

Vill du arbeta med ett ledande varumärke och produkter i ett stort internationellt bolag i världsklass? Som regionansvarig säljare på Telko AB blir du del av ett företag med mycket gott rykte och en gedigen kundlista innehållande många välkända industriföretag.

Om tjänsten
I rollen som regionansvarig säljare säljer du skräddarsydda och högkvalitativa smörjmedel till kunder inom främst marint och industrier. Du ingår i ett team av kompetenta, informella och välkomnande kollegor i en stabil, transparent och professionell organisation. I rollen har du frihet under ansvar och blir en viktig person i företagets fortsatta utveckling.

Som regionansvarig säljare ansvarar du för hela säljprocessen, vilket innefattar planering, förhandling, produkttestning, prissättning och projektledning. Du planerar och genomför besöksrutter för både nya och befintliga kunder inom utvalda geografiska områden.

I rollen ingår ca två övernattningar i veckan och du utgår hemifrån eller från kontoret i Göteborg.

Övriga arbetsuppgifter

  • Bygga starka partnerskap med våra befintliga kunder
  • Bearbeta och besöka nya kunder
  • Förhandla priser tillsammans med teamet
  • Analysera resultat och regelbundet göra försäljningsrapporter
  • Stötta teamet samt genomföra teknisk utbildning och sambesök hos kunder

Vad har Vello Parašin, regionchef, att säga om Telko?

"Jag arbetade länge med varumärket Castrol och sökte mig till Telko 2018 då de är en global varumärkespartner till Castrol. Här är en proffsig och vänlig stämning. Dagarna går ut på att hantera beställningar, göra erbjudanden och besöka kunder. Det är hela tiden något nytt på den marina sidan. Det är ett föränderligt arbete."

Vad tycker Marcus Laurell, Senior Sales Manager, om livet på Telko?

"Telko är en bra arbetsgivare som tar hand om sina anställda. Vi får bra praktiska verktyg och möjlighet att arbeta hybrid. Jag får arbeta med kunniga och uppmuntrande kollegor och vi har en bra laganda inom det marina teamet. För att trivas som regionansvarig säljare är det viktigt att kunna anpassa sig till dagens föränderliga marknadssituation och njuta av det. Vår vision är att växa inom vårt affärsområde och söka nya tillväxtkunder."

Din profil
För att lyckas i rollen som regionansvarig säljare gillar du att göra affärer och drivs av att utveckla samarbeten med både befintliga och nya kunder. Du har erfarenhet och förmåga att prata med människor på olika nivåer. Du kan växla mellan kontorsmiljö och marin miljö och har inget emot att få lite olja på fingrarna.

Vi ser gärna att du har en marin eller teknisk bakgrund och ett gediget intresse för kundens produktionsprocesser. Vi ser först och främst att du är en relationssäljare. I säljprocessen har du personlig och professionell integritet och du är trygg i din presentations- och rådgivningsroll.

  • Minst tre års erfarenhet av försäljning mot marin eller industrikunder
  • Välorganiserad, resultatdriven och vill skapa goda resultat och utveckla din kunskap
  • Självständigt och ser resande i tjänsten som något positivt
  • Engelska och svenska på affärsnivå

Vi erbjuder
Som regionansvarig säljare hos oss får du arbeta i en positiv arbetsmiljö där det finns utrymme för initiativ och kreativitet. En omväxlande och utmanande roll inom ett dynamiskt företag med Castrols produkter. Vi har en familjär atmosfär med ett internationellt team av 40 specialister på industriella smörjmedel. Du får en gedigen utbildning och stöd med din personliga utveckling, ett konkurrenskraftigt kompensationspaket inklusive årsbonus, tjänstebil och ett bra hälso- och sjukvårdspaket.    

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering och Victor Gustafsson, 036-3363462, på Säljpoolen.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Telko AB
Telko är en ledande distributör och lösningsleverantör för omvandlare och varumärkesägare som vill säkra sin verksamhet med framtidssäkra plast-, kemikalie- eller smörjmedelslösningar. Telko distribuerar plaster, kemikalier och smörjmedel och erbjuder ett komplett utbud av råvaror för produktion av högkvalitativa produkter. Vår lista med välkända uppdragsgivare betjänar många branscher, medan vår unika geografiska täckning öppnar för flexibel leverans till lokala och internationella marknader.

Telko Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup