Hoppa till innehåll
ASKO Appliances AB logotyp

ASKO söker mekatronikingenjör

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Asko Appliances AB är ett svenskt företag som utvecklar vitvaror av högsta klass för hushåll och professionell användning. Med ett unikt skandinaviskt kulturarv kombinerar ASKO prisbelönad design med smarta funktioner och lösningar. Asko Appliances AB tillhandahåller tjänster i koncernen inom Global Marketing för ASKO varumärket, Product Management, Sales, Industrial Design samt Development of Dishwashers. Asko Appliances AB förvärvades 2010 av den slovenska vitvarutillverkaren Gorenje Group. År 2018 förvärvade Hisense Europe Group hela Gorenje Group. Koncernen utvecklar, tillverkar och säljer produkter såsom TV-apparater, AC anläggningar, Mobiltelefoner och Vitvaror. På kontoret i Lidköping arbetar 75 personer.

Läs mer på www.asko.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mekatronikingenjör kommer du att vara en del utav forskning- och förutvecklingsavdelningen för koncernens diskmaskiner, som arbetar projektorienterat med förstudier inför den kommande nyutvecklingen av diskmaskiner. Rollen innebär att arbeta mot strategiska mål, realisering av innovationsbaserad funktionsutveckling, försöksimplementering av nya publika tekniker samt utvärdering av dessa genom digital och verklig utprovning. Du kommer att arbeta med att få våra maskiner i rörelse med fokus på systemnivå och mjukvara, till grundläggande definiering och skapande av nya/uppdaterade modulsystem för befintlig och framtida teknik. Arbetet innebär även viss del av "hands on"-arbete med prototyper och tester. Du kommer att samarbeta såväl med vårt elektronikutvecklingscenter som ligger i Velenje, Slovenien som med andra externa parter. Då många av våra kollegor är placerade i Slovenien samt Nederländerna och vi arbetar på en internationell marknad, kan tjänsten innehålla en del internationella resor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med placering i Lidköping.Dina erfarenheter

Vi tror att en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mekatronik, automation eller liknande är goda förutsättningar för att lyckas i rollen, alternativt arbetslivserfarenhet som väger upp. Vi ser positivt på om du har arbetat inom området i några år, men även nyexaminerade kandidater är av stort intresse!

Erfarenhet från elektronisk konstruktion, utprovning och programmering är meriterande, likaså är det en stor fördel om viss praktiskt handlag finns. Tjänsten förutsätter obehindrade kunskaper i engelska och svenska där språkkunskaper inom andra språk såsom franska, tyska, kinesiska, slovenska eller liknande är meriterande. B-körkort är ett krav.

Din profil

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi söker dig som är kreativ och klurig och har en stor passion för teknik. Du har god analysförmåga och är noggrann i arbetet. Utmaningar triggar dig och du arbetar självgående och drivande. På det personliga planet är du öppen, social och kommunikativ.

Stämmer ovanstående information in på dig? Välkommen med din ansökan till ASKO som står inför en spännande och dynamisk framtid där du i rollen som mekatronikingenjör kommer ha en stor påverkan på företagets fortsatta utveckling!Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta Staffan Arkelöv på staffan.arkelov@pn.se eller 070-377 77 12.

Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.Om ASKO

Asko har en fantastisk historia! Det hela började år 1950 i Vara, Sverige med en innovativ ung mans dröm om att tillverka en tvättmaskin åt sin mamma för att göra livet enklare för henne. I mer än 70 år har ASKOs produkter hjälpt människor över hela världen att laga mat, tvätta och ta hand om familjen med största möjliga hänsyn till miljön. Med ett unikt skandinaviskt förhållningssätt kombinerar ASKO prisbelönt design med smarta funktioner och lösningar för att skapa produkter som blir en oumbärlig del av ditt hem och ditt liv. ASKO är känt för att utveckla och producera högkvalitativa produkter med vår speciella skandinaviska touch på både form och funktion. Sedan starten har det varit vårt mål att ta fram förstklassiga produkter som lever upp till - och helst överträffar - de förväntningar som våra kunder kommer ställa under många år framöver. Vi använder de bästa materialen när vi tillverkar våra produkter så att de håller längre. Vi testar alla våra produkter innan de lämnar fabriken och kör även livslängdstester på våra tvättmaskiner och torktumlare i upp till 30 000 drifttimmar och våra diskmaskiner i 15 000 drifttimmar.
ASKO Appliances AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren