Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vill du praktisera inom rekrytering och bemanning?

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
01 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi på StudentConsulting hjälper gärna dig som är på väg ut i arbetslivet att få praktisk erfarenhet inom ditt program. Vi söker dig som är studerande på högskola/universitet och har en planerad praktikperiod under hösten 2024.

Information om uppdraget:

Till vårt framgångsrika Malmökontor söker StudentConsulting dig som vill göra praktik under höstterminen 2024. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekryteringsprocessen. Uppgifterna kommer vara varierade och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning. Du kommer få inblick i rekryteringsprocessen samt inom vår bemanningsverksamhet.

Din planerade praktikperiod är på minst 8 veckor och gärna längre. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till det arbete som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns på Gamla Väster i Malmö.

Detta söker vi:

För att kunna göra din praktik hos oss måste du ha en planerad praktik från antingen dina studier eller ex Arbetsförmedlingen.

Som person är du orädd, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik.

Vad erbjuder vi dig?
- Delaktighet i våra processer och ansvar som förbereder dig för arbetslivet.
- Högt i tak med möjlighet till eget arbete.
- Mycket skratt och ett breddat nätverk.

Gör gärna testerna som finns vid ansökningen. Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Sökord: Praktik, HR, Rekrytering, Bemanning, Personalvetare

Sökord: Praktik, HR, Rekrytering, Bemanning, Personalvetare
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com