Hoppa till innehåll
Hilti Svenska AB logotyp

Student: HR-assistent

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vad söker vi?

Studerar du just nu på ett universitetsprogram inom HR? Är du redo att kombinera dina studier med ett utvecklande och spännande extrajobb? Vill du vara en del av en internationell organisation som under flertalet år blivit utsedd, såväl nationellt som internationellt, till ett Great Place to Work? Då är det här en möjlighet för dig!

Vilka är Hilti?

Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sin potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.

Vad innebär rollen?

Som studentmedarbetare på Hiltis HR-avdelning kommer du vara en del av ett härligt gäng om åtta personer. I första hand kommer du att fokusera på arbetsuppgifter inom rekrytering. Du kommer få stor insikt i vårt rekryteringsarbete och spela en viktig roll i arbetet med CV-screening och videointervjugranskning. Beroende på dina styrkor och preferenser finns det all möjlighet att engagera sig i diverse förbättringsprojekt och HR-relaterade frågor.

Hilti Svenska AB är stolta över att ha varit topplacerade i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer i mer än 10 år.

Vad erbjuder vi?

Hilti erbjuder ett spännande extraarbete där du har möjlighet att lära dig mer om HR-yrket. Du kommer få möjlighet att se och lära hur en stor organisation fungerar utifrån ett HR-perspektiv. Dessutom får du möjlighet att sitta på Hilti Sveriges huvudkontor på The Point, mitt på Hyllie med perfekta pendlingsmöjligheter!

Du kommer möta en unik kombination av självständighet och gemenskap, där du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen. Vi erbjuder stor flexibilitet när det kommer till arbetets förläggning vilket också innebär stort eget ansvar i rollen.

Vi önskar att du:
  • Studerar HR-programmet på högskole-/universitetsnivå. Vi ser gärna att du har 1-2 år kvar av dina studier.
  • Har en tidigare bakgrund inom rekrytering
  • Är tillgänglig för arbete både under ledighet från studierna samt löpande under terminen, ca en-två gånger i veckan (skiftande beroende på studierna och vårt behov).
  • Har utmärkt svenska och engelska i både tal och skrift samt god kommunikationsförmåga.
Varför ska du söka?

Vi söker dig som trivs med att arbeta tillsammans med andra som också har ett stort driv och framåtanda. Du är van vid att arbeta flexibelt, noggrant, självständigt och effektivt, har en stor nyfikenhet och ett driv med fokus på att få saker gjorda. Vi ser det som en självklarhet att du delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Sara Henriksson, Talent Acquisition Business Partner på +46 73 056 04 41 alternativt sara.henriksson@hilti.com eller Filippa Rise, Talent Sourcer på +46 72 571 13 38 eller filippa.rise@hilti.com.
Inga ansökningar tas emot via mejl.

Intresserad av att söka eller veta mer om Hilti som arbetsgivare? Gå till careers.hilti.se
Hilti Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sina potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.