Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Researcher till ett ledande rekryterings- och ledarskapsrådgivningsföretag

Sista ansökningsdag
13 oktober 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
10 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du ett affärsorienterat och systematiskt arbetssätt, samt är skicklig på att analysera och syntetisera större mängd information? Då kan rollen som researcher på Egon Zehnder vara rätt för dig!

Information om uppdraget:

Egon Zehnder är ett världsledande företag inom Senior Executive Search och ledarskapsrådgivning och söker nu en ny kollega till sitt team i Malmö! Företaget grundades 1964 och har idag över 600 konsulter och 2 000 anställda, strategiskt belägna i ett nätverk av 65 kontor i 36 länder. Egon Zehnder har varit verksamma i Sverige i mer än 40 år och har en stark marknadsposition inom både Executive Search och Ledarskapsrådgivning. I Sverige finns kontor i både Stockholm och Malmö.

I rollen som Researcher erbjuds du ett spännande och utmanande arbete där du direkt kommer vara involverad i komplexa rekryteringsuppdrag på högsta ledningsnivå. Du kommer att arbeta i en internationell miljö, i projektteam bestående av konsulter, andra researchers och assistenter.

Efter onboarding som bland annat innefattar medverkan i globala utbildningsprogram där du får träffa och knyta kontakter med andra nyanställda i firman världen över, så förväntas du arbeta självständigt och proaktivt med helhetsansvar för bland annat kundpresentationer, definiera sökstrategier, kvalificering kandidater, göra utkast till rollbeskrivningar samt aktivt delta och bidra i klientmöten. Rollen innehåller mycket självständigt arbete och kräver systematik och en förmåga att tillgodogöra sig, sammanställa och redovisa stora mängder av information.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting ansvarar för processen, men du kommer bli anställd direkt av Egon Zehnder. Tjänsten är förlagd på heltid under kontorstider och inleds med en provanställning på sex månader. Tillsättning är tänkt omgående

Detta söker vi:

- Har en högskoleutbildning gärna inom nationalekonomi, statsvetenskap, företagsekonomi eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
- Minst 4-5 års erfarenhet av att ha arbetat i en liknande roll där du hittar, analyserar och sammanfattar stora mängder information
- God datorvana och behärskar Officepaketet
- Flytande i såväl svenska som engelska i både tal och skrift

Som person har du ett affärsorienterat, systematiskt och analytiskt arbetssätt. Du är detaljorienterad, och tycker om att arbeta självständigt och ta ansvar, hantera deadlines och fastställa prioriteringar Du har god kommunikationsförmåga och kan presentera information på ett strukturerat sätt. Dessutom är du nyfiken, prestigelös och trivs med att samarbeta i team.

Vill du hitta din framtida arbetsplats och tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Researcher, Rekrytering, Ledarskapsrådgivning, Malmö

Sökord: Researcher, Rekrytering, Ledarskapsrådgivning, Malmö
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com