Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior AV-tekniker till Foxway i Malmö!

Publiceringsdatum
05 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du tekniskt utbildad och intresserad av AV-struktur? Är du dessutom ute efter en ny utmaning på heltid? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Foxway letar efter en driven Junior AV-tekniker med en passion för att arbeta med AV-teknik och installationer. I denna roll kommer du att vara en del av ett team som arbetar med att installera och konfigurera AV-utrustning för mötesrum och konferenslösningar.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera installation och konfiguration av AV-utrustning, incidenthantering och felsökning samt administrativa uppgifter såsom förberedande arbete, dokumentation och fakturering. Arbetet innefattar också kundbemötande och kundservice då installationerna sker på plats hos Foxways kunder.

Denna tjänst innebär en anställning som konsult hos StudentConsulting men med placering hos Foxway. Anställningen är på heltid och förväntas starta omgående. Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting för att sedan bli övertagen av Foxway efter 6 månader. Arbetstiderna är förlagda till kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en montörsutbildning eller utbildad elektriker, med kunskap inom hantverk och snickeri. Det är även högt meriterande om du har erfarenhet av konfiguration av AV-teknik för mötesrum och videoutrustning samt programmeringskunskaper, särskilt inom system som Cisco, Extron, Yealink och Javascript. Ett eget intresse eller dokumenterad erfarenhet av AV-teknik med förståelse för olika tekniker, kablar och kameror samt kännedom om de senaste trenderna inom området är också av stor fördel.

För tjänsten krävs ett B-körkort och gärna en tidigare vana att köra bil i arbetet. Det är också viktigt att du kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Vi söker en självständig och driven individ med ett starkt kvalitetstänk. Du bör vara van vid att arbeta både självständigt och i team och ha en serviceinriktad inställning gentemot kunder. God kommunikationsförmåga och förmågan att förklara tekniska koncept på ett enkelt sätt är viktiga egenskaper för denna roll. Foxway erbjuder en omfattande utbildning för att säkerställa din kompetens inom AV-teknik och installationer.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär inom AV-teknik och tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team, skicka in din ansökan redan idag!

Ett B-körkort är ett krav för denna position.

Sökord: Tekniker, AV, Konferensrum, IT, Konferensrumsteknik

Sökord: Tekniker, AV, Konferensrum, IT, Konferensrumsteknik
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com