Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Senior Systemutvecklare 365id Malmö

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

365id söker dig som vill arbeta i en bredd av olika projekt och som vill vara delaktig i varje steg, från ide till färdig produkt. Kom och bidra med din expertis inom C#, .NET, GIT och Systemdesign. Välkommen till vårt agila och entreprenöriella team på 365id, här är din input viktig och du får arbeta i en bredd av olika tekniker.

Om företaget
365id är en ledande aktör inom utveckling och försäljning av id-verifieringslösningar världen över. Fokus ligger på att leverera säkra lösningar för digital identitet och autentisering. 365id hjälper företag att öka säkerhet och effektivitet i sina digitala processer och tjänster. Kunderna är allt från internationella biluthyrare, hotell och banker, till den lokala bilförsäljaren.

365id är ett ungt entreprenörsföretag som redan lyckats etablera marknadsnärvaro i stora delar av världen med fler än 1000 kunder. Förutom företagets innovativa och egenutvecklade 365id Scanners har portföljen utökats med ytterligare id-verifieringslösningar i form av appar och SDK. Kontor finns i både Malmö och Halmstad.

Vad erbjuder rollen?
Som Systemutvecklare hos 365ID kommer du vara en nyckelperson i utvecklingsprocessen och där du är delaktig i hela kedjan, från idé till implementering av färdig produkt.

Företaget arbetar i grunden efter Scrum-modellen men har modifierats till att ha en målbaserad approach. Det är ständigt flera spännande projekt på gång, allt ifrån att integrera system för hotellbokningar till att skapa unika lösningar för kontroll av ID-handlingar. Projektlängden varierar och kan sträcka sig allt ifrån en vecka till flera år.

Du kommer att ha stora möjligheter att påverka utformningen av företagets lösningar längs hela vägen, och blir med andra ord inte bara försedd med färdiga uppgifter.

Vad mer kan du förvänta dig av arbetet?
- Samverkande system vars drift körs på datacenter i flera delar av världen
- Integrationer med stora aktörer så som hotellsystem, biluthyrare etc.
- Unika lösningar för kontroll av id-handlingar och med ett ekosystem oavsett hur handlingen skannats
- Möjlighet till individuell utveckling, samt hela nya moderna kontorsmiljöer som inspirerar till kreativitet och innovation

365id är inne i en tillväxtfas och det finns goda förutsättningar för individuell utveckling, så som möjlighet att vara roterande teamledare i gruppen för IT.

Vem är du?
Om du är driven, har rätt kompetens och vill vara en del av ett agilt, snabbfotat och entreprenöriellt bolag kan 365id vara platsen för dig.

För att lyckas i rollen bör du ha några års erfarenhet och kunskap av:
C#, .NET, GIT och Systemdesign.

Vidare är även dessa erfarenheter värdefulla:
Microsoft SQL, Microsoft Azure, CI/CD, Script Terraform och Kubernetes.

Har du även efterenhet av följande är det ett stort plus:
AI, Open CV, Övervakning servrar, Inbyggda system, Linux, C++, nätverk.

Skicka in din ansökan redan idag, du kommer att bli en del av ett härligt utvecklingsteam. Företaget har högt i tak, satsar på att ha kul tillsammans och håller sig i form med löpning samt gemensam träning. Kontoret i Malmö ligger vid centralstationen och huvudkontoret finns i Halmstad.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 11/8 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Angelica på angelica.asplid@effektiv.se eller Madeleine på madeleine@effektiv.se

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Sökord
C#, .NET, GIT, Systemdesign, Microsoft SQL, Microsoft Azure, CI/CD, Script Terraform, Scrum och Kubernetes.

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.