Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Apputvecklare till 365id Malmö

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Hos 365id får du arbeta brett med utveckling och olika tekniker, både i team och självständigt. Du är del av hela kedjan - designa, utveckla och implementera appar för olika plattformar med fokus på användarupplevelse och funktionalitet. Välkommen till 365id - ett agilt bolag där du har stora möjligheter att påverka.

Din framtida arbetsgivare
365id är en ledande aktör inom utveckling och försäljning av id-verifieringslösningar världen över. Fokus ligger på att leverera säkra lösningar för digital identitet och autentisering. 365id hjälper företag att öka säkerhet och effektivitet i sina digitala processer och tjänster. Kunderna är allt från internationella biluthyrare, hotell och banker, till den lokala bilförsäljaren.

365id är ett ungt entreprenörsföretag som redan lyckats etablera marknadsnärvaro i stora delar av världen med fler än 1000 kunder. Förutom företagets innovativa och egenutvecklade 365id Scanners har portföljen utökats med ytterligare id-verifieringslösningar i form av appar och SDK.
Kontor finns i både Malmö och Halmstad.

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att vara en viktig del av utvecklingsteamet som för närvarande består av nio personer. En del av utvecklingen är inriktad mot mobila enheter med bland annat Android och iOS. Det är ständigt flera spännande projekt på gång, allt ifrån att integrera system för hotellbokningar till att skapa unika lösningar för kontroll av ID-handlingar. Företaget arbetar i grunden efter Scrum-modellen men har modifierats till att ha en målbaserad approach. Projektlängd varierar och kan sträcka sig allt ifrån en vecka till flera år.

Projekten bryts ner i mål tillsammans, där du är delaktig och påverkar hela vägen. Tekniken är vedertagen men företaget är unikt genom att använda molntjänster för att verifiera id-handlingar, med datacenter i flera olika världsdelar.

365id är inne i en tillväxtfas och det finns goda förutsättningar för individuell utveckling, så som möjlighet att vara roterande teamledare för utvecklarna. Arbetsplatsen präglas av en entreprenöriell anda med högt i tak och laganda, här arbetar man tillsammans.


Vem är du?
Vi tror att du idag jobbar aktivt i projekt kopplade till iOS och/eller Android-utveckling och är redo att ta nästa steg. Du vill jobba med att leverera lösningar till flera olika verksamheter med en bredd av utmaningar. Vi stirrar oss inte blinda på ditt CV utan tycker att det är minst lika viktigt att du är en trevlig, kreativ och nyfiken person.

Utöver din personlighet så behöver du ha kunskap av några nedan:
- Flutter,
- iOs/Swift,
- Android/Kotlin.
- C#
- MAUI eller Xmarin.

Vidare tror vi att du gillar att skapa attraktiva och funktionella användargränssnitt och det är därmed ett plus om du har kunskap i UX verktyg, Mockup och Grafisk design.

Skicka in din ansökan redan idag, du kommer att bli en del av ett härligt utvecklingsteam. Företaget har högt i tak, satsar på att ha kul tillsammans och håller sig i form med löpning samt gemensam träning. Kontoret i Malmö ligger vid centralstationen och huvudkontoret finns i Halmstad.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 11/8 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Angelica på angelica.asplid@effektiv.se eller Madeleine på madeleine@effektiv.se

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Sökord
Flutter, iOS / Swift, Android / Kotlin, C#, Xamarin, Grafisk design, Ux vertyg, Mockup

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.