Hoppa till innehåll
STEA Sverige AB logotyp

Initiativrik och självgående administrativ koordinator

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker en administrativ koordinator som kan hantera varierande arbetsuppgifter med självständighet och noggrannhet. I rollen ingår att boka och hantera transporter, ta emot och bearbeta kundorder, planera och koordinera både interna och externa möten samt ge administrativt stöd till olika avdelningar. Du kommer även att ansvara för att uppdatera och underhålla dokumentation och register.

För att lyckas i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet av administrativt arbete, goda kunskaper i Microsoft 365 samt flytande svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att boka transporter och hantera ordermottagning, men det är inget krav. Som person är du strukturerad, självgående och lösningsorienterad. Du har en positiv inställning och trivs med att samarbeta med andra.

Vi erbjuder en varierande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa tillsammans med företaget. Du kommer att ingå i ett litet team med trevliga kollegor och en flexibel arbetskultur.

Arbetsuppgifter:

Transportbokning och -hantering

Ordermottagning och kundkontakt

Mötesplanering och -koordinering

Administrativt stöd

Kvalifikationer:

Administrativ erfarenhet

Goda kunskaper i Officepaketet

Flytande svenska och engelska

Meriterande:

Erfarenhet av transportbokning och orderhantering

Personliga egenskaper:

Självgående

Lösningsorienterad

Flexibel

Samarbetsvillig

Vi erbjuder:

Varierande arbetsmiljö

Flexibel arbetskultur

Vid frågor gällande tjänsten är ni välkomna att kontakta Carl Denne på +46 10 15 15 503
STEA Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STEA Sverige AB är ett företag som handlar med träemballage samt erbjuder tredjepartslösningar för hantering av emballage till kunder och samarbetspartners i hela landet. Vi är en del av en större grupp och har närvaro i stora delar av norra Europa.