Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Rekryterare/rekryteringskonsult - Emploid

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om oss

EMPLOID växer!

Emploid är ett rekryteringsföretag med bas i Malmö som erbjuder rekrytering och bemanning med individfokus, engagemang och kontinuitet - för både små och stora företag. Vårt sätt att arbeta är en dynamisk hybrid mellan traditionell rekrytering och headhunting som kombinerar traditionell annonsering, search och ett stort nätverk av både kandidater och företag för att hitta rätt för både arbetssökande och arbetsgivare.

Rekryteringsavdelningen på EMPLOID består av fem rekryterare. Ökat förtroende från nya och befintliga kunder vid deras personalbehov har resulterat i att vi nu behöver utöka med ytterligare en rekryterare.

Om rollen

Som rekryterare på Emploid har du ett helhetsansvar för rekrytering och tillsättning av konsultuppdrag. Det innebär att du kommer att hantera hela rekryteringsprocessen från start till mål, och du kommer att vara en central spelare i vår verksamhet. Dina arbetsuppgifter inkluderar:
  • Kundmöten och framtagning av kravprofiler: Du arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och identifiera de kompetenser och egenskaper som är avgörande för att lyckas i den specifika rollen
  • Annonsering och search: Du skapar attraktiva jobbannonser och söker aktivt efter kandidater genom olika kanaler och nätverk
  • Urval och intervjuer: Du ansvarar för att göra urval av kandidater, genomföra djupgående intervjuer och bedöma deras lämplighet för rollen
  • Presentation av kandidater till kund och referenstagning: Du presenterar de bästa kandidaterna för kunden och genomför noggranna referenstagningar för att säkerställa att rätt kandidat får rätt roll
I denna roll kommer du att ha ett nära samarbete med våra kunder och ansvara för att bibehålla och utveckla goda relationer. Du har också personalansvar för dina konsulter, vilket innebär att du aktivt förvaltar och utvecklar konsultrelationer genom löpande dialog, regelbundna möten och hög servicegrad. Till dina ansvarsområden hör även administration och tidrapportering för dina konsulter

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för rekrytering och vill arbeta resultatorienterat med tydligt uppsatta mål och KPI:er. Rollen innebär ett kundnära och affärsorienterat arbete där din förmåga att prestera och nå uppsatta mål är avgörande. Du kommer att mätas på dina prestationer, och för att trivas hos oss är det viktigt att du finner motivation i detta och drivs av utmaningar.

Att arbeta i en säljorienterad organisation där du dagligen strävar efter att nå högt uppsatta mål är något som motiverar dig, och du har en naturlig drivkraft att överträffa förväntningarna. Din ambition att ständigt förbättra och utvecklas inom rekrytering gör att du passar perfekt in i vårt team på Emploid.

Med ditt helhetsansvar för rekrytering och tillsättning av konsultuppdrag krävs det att du är självgående, initiativtagande och fokuserad på att uppnå resultat. Du arbetar processorienterat och strukturerat för att säkerställa att du möter kundernas krav och håller överenskomna tidsplaner. Din förmåga att vara lyhörd mot kunder, kollegor och konsulter, kombinerat med ett tydligt affärsfokus, gör att du prioriterar rätt i ditt dagliga arbete.

Vi tror att du med rätt inställning och en vilja att ständigt lära dig och utvecklas, kommer att lyckas tillsammans med oss. På Emploid värdesätter vi effektiva, kommunikativa och rättvisa rekryteringsprocesser, och vi strävar alltid efter att agera professionellt och affärsmässigt gentemot alla vi möter.

Vi erbjuder:
  • En spännande och utvecklande arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och växa
  • Möjlighet till personlig utveckling och stort ansvarstagande
  • Ett engagerat och stöttande team som arbetar mot gemensamma mål
Kompetenskrav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom service management, beteendevetenskap eller liknande
  • Erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen
  • Erfarenhet av att driva rekryteringsprocesser från start till slut samt hanterat kunddialoger
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Körkort B
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Lön: Fast + provision

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, bemanning, personal, HR, beteendevetenskap, rekrytering, service, talent aquisition, Malmö, Lund
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.