Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Verkstadschef - Malmö

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
TIP Group söker en Verkstadschef för Kylverkstaden i Malmö

Om rollen

Som verkstadschef ansvarar du för driften i kylverkstaden och skapar förutsättningar för teamets framgång. Du planerar och fördelar arbetet för att maximera produktiviteten samt underhåller och reparerar både kunders och TIP’s egna tunga godstrailers enligt högsta kvalitetsstandard.

Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. Du kommer bland annat att ha direktkontakt med kunder och deras specialister samt driva ständiga förbättringsprojekt och hantera faktureringsflödet. Du coachar mekanikerna dagligen för att upprätthålla kvalitet och processer och ansvarar även för ATP-kalltester. Dessutom säkerställer du full kontroll över garantireparationer och deras processer.

Med en ökande efterfrågan på deras tjänster blir du en viktig del i att expandera och organisera verksamheten.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Det här är ett väldigt roligt jobb som kombinerar stor frihet med tydliga riktlinjer. Du behöver ha god erfarenhet av situationsanpassat ledarskap och förmågan att coacha både kollegor och team i ständig förbättring. Du är en driven person som strävar efter att vara en bra ledare och förebild för teamet.

Det är viktigt att du är strukturerad och har förmågan att planera och organisera arbetet effektivt.

Eftersom du kommer att ansvara för en kylverkstad är det ett krav att du har bred erfarenhet av transportkylaggregat. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du även kan ett annat skandinaviskt språk.

Övrigt

I denna rekrytering samarbetar TIP Group med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Externa rekryteringsbolag och säljare undanbedes vänligen men bestämt.

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TIP Group är en av de ledande leverantörerna av utrustningstjänster i Europa och Kanada, med ett nätverk som omfattar över 130 platser i 18 länder. Med 55 års erfarenhet erbjuder TIP Group fullservice-lösningar för transport- och logistikföretag, inklusive leasing, uthyrning, underhåll och reparation av lastbilar och trailers, samt digitala lösningar och försäljning av begagnad utrustning.

Med huvudkontor i Amsterdam betjänar TIP kunder från 92 platser i Europa och Nordamerika. De har certifierade tekniker och mekaniker som levererar snabb och effektiv service, både i verkstäder och via mobila enheter. Genom långvariga samarbeten med stora transportföretag har TIP Group bekräftat sin ledande position inom branschen.

På TIP Group värderas varje teammedlem och ges möjlighet att lyckas i en stödjande och samarbetande miljö. De erbjuder även ett attraktivt lönepaket samt stor flexibilitet och frihet under ansvar.