Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Energi- och processkonsult / projektledare till Solenco

Sista ansökningsdag
08 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
09 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du erfarenhet inom energi- och processeffektivisering i industrier? Har du alternativt flerårig erfarenhet från industribranschen inom automation eller installation och vill utveckla din sakkunskap inom energi och process? Solenco är ett konsult- och entreprenörsbolag inom energi och miljö som erbjuder långsiktiga och flexibla helhetslösningar till sina kunder. Hos Solenco erbjuds du en social och självständig roll med mycket frihet att påverka och leda dina uppdrag; från analys till utförande och uppföljning. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Solenco.

Om företaget



Med resurseffektivisering som vår ledstjärna är Solenco konsultbolaget som fokuserar på de långsiktigt mest flexibla och lönsamma lösningarna. Våra verksamhetsområden är huvudsakligen inom energi & process/miljöcertifieringar/fastighetsautomation. Våra typiska uppdrag innefattar energi- och process analyser med tillhörande energiprojekt. Energiprojekten innefattar installationer som är konkret och direkt värdeskapande för kunden i form av energibesparingar och produktionsökningar. Med många års erfarenhet och en bred kompetens inom flertalet industrisegment hjälper vi våra kunder med dessa lösningar.

Genom att jobba med helhetslösningen i fokus får vi överblick över hur alla delar samverkar i projektet och kan på så vis optimera den slutgiltiga lösningen. Alla beslut är välgrundade, kostnadseffektiva och stämmer med verkligheten. Med en bred kunskapsbas och lång erfarenhet av många olika processer/projekt är vi övertygade om att vi kan hitta den optimala lösningen efter varje projekts förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Solenco nysatsar inom affärsområdet Energi och riktar sitt erbjudande inom energi- och processeffektivisering mot industrier genom att erbjuda kompletta energiprojekt. Huvudansvaret i rollen som Energikonsult/projektledare inom energiprojekt är självständig uppdragsledning i projekt som innefattar analyser, projektledning i genomförande fasen och driftsättning av installationstäta energiprojekt i producerande industrier. Du tar ett stort ägandeskap för dina uppdrag; från behovsanalys till utförande av projekt, kontakt med entreprenörer och uppföljning av affärsförslag. Du följer med och samverkar med kunder och entreprenörer i alla faser i projekten. Du samarbetar löpande med kollegor inom alla affärsområden, särskilt energi i Sverige liksom utomlands, arbetar du ofta tillsammans med en kollega för bästa möjliga leverans. Tjänsten innefattar cirka en veckas resande med övernattning varannan månad.

* Uppdragsledning och projektledning
* Framtagning av förfrågningsunderlag och projektering
* Upphandling av entreprenörer
* Energi-och processanalyser på industriella verksamheter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskoleingenjörs- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mekanik/kemi/byggteknik/energi eller motsvarande tekniska kunskaper införskaffade genom relevant arbetslivserfarenhet
* Flerårig erfarenhet inom industriautomation och producerande industri
* Meriterande om erfarenhet av olika tekniska system så som ånga, tryckluft, kyl och frysanläggningar
* Meriterande med erfarenhet av livsmedelsindustrier och/eller pappersbruk
* Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
* B-körkort och tillgång till egen bil.

Som person drivs du av att lära dig och utvecklas i ditt arbete. Du har förmågan att tänka utanför boxen och är ofta den som kommer med andra infallsvinklar och föreslår nya tillvägagångssätt. Du får energi av att umgås med nya människor, trivs bäst i sociala situationer och gillar att ha många kontaktytor. Du pratar dagligen med kunder och därför är det viktigt att du inte räds för att ta första steget till ett samtal. Du samarbetar dagligen med dina kollegor, både i och utanför det egna teamet vilket du uppskattar. Du lyssnar gärna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans. Du förväntas ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt och andras arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. När du säljer in Solencos tjänster är du övertygande och har förmågan att förmedla den positiva påverkan som dessa kan åstadkomma för just den kundens verksamhet.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.