Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektingenjör/Kvalitetsadmin inom el till Assemblin AB

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du bakgrund inom el och trivs med att arbeta med administrativa arbetsuppgifter? Drivs du av eget ansvar och trivs med arbete i projektform? Då kan denna roll som projektingenjör till Assemblin vara ditt nästa steg i karriären, ansök idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i ca 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Assemblin. Det finns goda möjligheter till anställning på sikt.

Om företaget

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Vi har en omsättning på 12,9 miljarder kronor och cirka 6 700 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på https://www.assemblin.com/sv/

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör hos Assemblin El arbetar du främst för att skapa rätt förutsättningar för en säker och framgångsrika leveranser i projektet genom att stötta projektledaren med diverse olika uppgifter. Du arbetar till stor del med administrativa uppgifter kopplat till projektet. Det administrativa arbetet innefattar dokumentation gällande projektet och processer samt granskning av ritningar och dokumentation. Många av uppgifterna utförs i excel. Du förväntas även jobba operativt ute i projekten där du är med och håller i bygg- och projektmöten. Vidare blir du som projektingenjör delaktig i kvalitetsarbete och sammanställer samt informerar kunden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Tidigare erfarenhet av närliggande arbete inom el
* Utbildning inom el är meriterande
* Erfarenhet från industri/processindustri är meriterande alt konsultbranschen
* Mycket goda kunskaper i Excel
* Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska

För att trivas i rollen som projektingenjör har du förmågan att organisera och strukturera ditt arbete. Du vågar i din roll ta för dig internt och har en kommunikativ förmåga. Som person tar du ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt med kvalitet och noggrannhet. Vi ser att du har rätt attityd och inställnings till rollen vilket innebär att du innehar ett tålamod och en förståelse för snabba förändringar och ser lösningar snarare än problem.

Övrig information

Start: Omgående, med viss hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.