Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Truckförare sökes till vår kund i staffanstorp

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi på Adecco söker nu en truckförare till vår kund i Staffanstorp. Arbetstiderna är förlagda till dagtid med start omgående. Detta är en heltidstjänst, och du kommer att bli anställd hos Adecco.

Arbetsuppgifter:
- Körning och hantering av truck
- Hantering av in- och utleveranser i affärssystem

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som truckförare (motviktstruck) med fokus på in- och utleveranser. Vi kräver ett giltigt truckkort då hantering av material och varor är en central del av arbetet. Det är också nödvändigt med ett B-körkort för att kunna pendla till och från arbetet då vi saknar allmänna kommunikationsmedel till vår plats. Utbildning samt erfarenhet av hantering och transport av farligt gods är en fördel, liksom kunskap om att sköta in- och utleveranser i affärssystem för att underlätta våra processer. Utöver leveranser kan arbetet innefatta lättare produktionsuppgifter vid behov. Vi värdesätter ordningsamhet och noggrannhet samt förmågan att hålla ordning på arbetsplatsen. Att vara samarbetsvillig och initiativrik är viktigt då vi är ett team som arbetar nära varandra.

Viktigt för tjänsten:
- Kunna arbeta dagtid.
- Flytande svenska i tal och skrift
- Truckkort och erfarenhet av truckkörning av motviktstruck.

Meriterande
- Farligt Gods utbilning för Litium Batterier

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.