Hoppa till innehåll
Sekurit logotyp

Truckförare till Sekurit i Eslöv

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu


Är du intresserad av att arbeta som truckförare? Hos Saint Gobain Sekurit i Eslöv kommer du att vara ansvarig för att hantera och transportera material inom produktionsanläggningen.

Saint Gobain Sekurit tillverkar bilglas till olika bilmärken såsom Volvo, Audi, Jaguar, Maserati, Volkswagen, Ford med flera. I den högautomatiserade produktionen i Eslöv arbetar ca 160 personer idag, och nu söker vi dig som vill bli en del av Sekurit.

Om tjänsten
Som truckförare hos Saint-Gobain Sekurit kommer du att köra truck, lasta och lossa material samt se till att leveranser sker smidigt och effektivt. Du kommer att arbeta nära produktionen och stötta i logistikprocessen.

Arbetstiderna är förlagda till 3-skift med start omgående. Detta är en heltidstjänst, och du kommer att bli anställd som konsult hos Adecco.

Arbetsuppgifter:
- Körning och hantering av truck
- Lastning och lossning av material
- Stödja i logistikprocessen

Om dig
Vi söker dig med tidigare erfarenhet som truckförare inom logistik och industri. Du bör ha ett stort intresse och vilja att lära och utvecklas inom ditt arbetsområde. Precis som i produktionen är tempot ibland högt, så egen personlig drivkraft, målmedvetenhet och förmåga att arbeta självständigt under eget ansvar är viktigt.

Du är orädd, noggrann och trivs med utmaningar och problemlösning. Det är önskvärt att du har god kännedom om truckhantering och logistikprocesser.

Viktigt för tjänsten:
- Förmåga att arbeta 3-skift
- Flytande svenska i tal och skrift
- Truckkort och erfarenhet av truckkörning av motviktstruck

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, Logistik, Lager, Saint Gobain Sekurit, Industri, Produktion, Skift, Eslöv, Adecco

Sekurit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.