Hoppa till innehåll
Ewerman logotyp

Truckförare för sommarbemanning | Ewerman | Helsingborg

Publiceringsdatum
18 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du erfarenhet som truckförare och söker ett roligt extrajobb? Vi söker nu flertalet truckförare till Ewerman i Helsingborg. Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt företag inom dagligvaruhandeln med en innovativ arbetsmiljö - ansök idag!

Kort om anställningen
  • Typ av anställning: timanställning. Du kommer börja jobba på timmar under våren, men vi ser gärna att du kan jobba heltid under sommaren
  • Placeringsort: Helsingborg
  • Startdatum: löpande fr.o.m. mars
Ewerman ligger i nya, fräscha lokaler med bra kollektivförbindelser, vilket gör det enkelt för dig att ta dig till och från jobbet. För dig som kör bil finns det gott om gratis parkeringsplatser, även laddmöjligheter finns. Företaget ligger bra placerat nära motorvägen.

Möjlighet finns att beställa personallådor med frukt och grönt, till förmånliga priser. Även frukost kan köpas till ett bra pris.

Arbetsuppgifter

Som truckförare hos Ewerman kommer du att svänga runt bland varor, plocka order och stapla upp dem på pallar - allt med hjälp av truck och pick-by-voice. Du kommer att hålla koll på golvet och rapportera in eventuella avvikelser, samt ha koll på kvalitén. Andra arbetsuppgifter kan vara att plocka fram gods till utleveranser och kika på läget under inventeringstider.

Din profil

Vi söker dig som känner sig bekväm som truckförare och har koll på hur man svänger runt med olika typer av truckar, framförallt plocktruck A1. Har du erfarenhet av att jobba med pick-by-voice är detta meriterande. Vi tror att du tidigare har jobbat inom lager och trivs med detta. Viktigt är att du är noggrann, ansvarsfull och har en stark fysik.

Dina kvalifikationer
  • En annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av t.ex. annat jobb eller studier
  • Truckkort A1-A4 (extra poäng för B1 och B3)
Vi ser helst att du kan starta så snart som möjligt och att du kan jobba 2-3 dagar i veckan fram till juni, och att du sedan kan köra på fullt ös (heltid) hela sommaren. Under din första vecka, upplärningsveckan, är det också viktigt att du kan arbeta kl. 08:00-17:00 måndag-fredag.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Bifoga CV och bild på truckkort, studieintyg/arbetsintyg samt svenskt pass, nationellt ID-kort eller uppehållstillståndskort.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Ewerman logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ewerman är en ledande importör och distributör av frukt och grönt i Sverige. Med över 50 års erfarenhet levererar de ett innovativt och brett sortiment till detaljhandel och foodservice. Deras effektiva affärsmodell förbättrar samarbetet med sina kunder och de erbjuder marknadens bredaste utbud av frukt och grönt. Varje år levererar de ca 140 000 ton färsk frukt och grönt över hela landet.