Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent sökes till VA SYD

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för siffor och tycker om att arbeta på ett noggrant och strukturerat sätt? Har du även tidigare erfarenhet av ekonomiska arbetsuppgifter och van vid att ta ansvar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. Ekonomiavdelningen består av flera enheter; redovisning, controlling och upphandling. Enheten är placerad på VA SYDs huvudkontor med lokaler nära Malmö Central.

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. De renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Förutom detta motiverar och inspirerar de sina kunder till att göra smarta miljöval.

Just nu söker vi en ekonomiassistent på heltid för 3-6 månaders arbete till deras team på ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna kommer bestå av:

- Hantera kund- och leverantörsfakturor
- In-och utbetalningar
- Hantering av ekonomiärenden från extern kundkontakt
- Olika typer av ärendehantering och övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi träffar rätt kandidat med start omgående. Arbetstiderna kommer att vara sedvanliga kontorstider och du kommer utgå från kontoret på Hjälmaregatan i centrala Malmö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller liknande. Det är ett krav på att du har en god förståelse för leverantörsreskontra, bokföring samt andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Även meriterande om du har en utbildning inom ekonomi sedan tidigare och att du drivs av att utföra arbetsuppgifter med noggrannhet. Du ska ha en god dator- och systemförståelse och ha tidigare erfarenhet av fakturerings- och/eller ekonomisystem.

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är en lyhörd och tillmötesgående person. För tjänsten krävs det att du har en god social-och initiativförmåga samt att du är ansvarstagande. Det är även viktigt att du kan lägga fokus på lösningar och ha en fallenhet för att prioritera dina arbetsuppgifter korrekt.

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Heltid, Malmö, Infrastruktur

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Heltid, Malmö, Infrastruktur
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com