Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomi-och kontorsadministratör till bolag i Malmö!

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du passionerad över att arbeta med ekonomiadministrativa processer? Är du dessutom ansvarstagande och tycker om att skapa resultat i en dynamisk miljö? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

I rollen som ekonomi-och kontorsadministratör kommer du att ha en central funktion där du tar ansvar för allt från löpande bokföring, fakturering, företagets utbetalningar, löner samt månadsbokslut vilket du kommer få initial hjälp med och stor möjlighet att utvecklas i tjänsten. Du kommer arbeta självständigt, samtidigt som du kan vara en stödjande kraft inom teamet när det behövs. Rollen innebär också att du har en koordinerande sida där dina serviceinriktade och värdeskapande färdigheter kommer till sin rätt. Det inkluderar allt från att agera event manager genom att planera, utföra och se till att våra events såsom AWs, regelbundna företagsmöten, födelsedagar, julfester och konferenser blir så bra som möjligt, sköta kontakten med våra leverantörer, hantera inköp samt proaktivt driva kontoret där man ser att det behövs.


Arbetet utförs under vanliga kontorstider, från måndag till fredag, på kontoret i centrala Malmö. Du kommer att vara på plats
tillsammans med ett team på cirka 20 anställda. När du har kommit in i rollen finns det möjlighet att arbeta mer flexibelt, inklusive arbete hemifrån. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:

- Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst 2 års erfarenhet inom ekonomi eller administration.
- Besitter grundläggande kunskaper inom bokföring och ekonomi samt har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt.
- Är en driven person som trivs med utmaningar och tar initiativ till att utveckla både dig själv och din roll hos vår kund.
- Är flytande i både svenska och engelska.
- Det är fördelaktigt, men inte ett krav, att ha tidigare erfarenhet inom SaaS-bolag eller start-up/tillväxtbolag, koncernredovisning och användning av Fortnox. Tidigare erfarenhet av serviceyrken är också en meriterande erfarenhet,

Bolaget erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i din roll. Om du är redo för nästa steg i din karriär och vill vara en del av teamet, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.

Sökord: Ekonomi, Administration, Ekonomiassistent, Admin, Heltid

Sökord: Ekonomi, Administration, Ekonomiassistent, Admin, Heltid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com