Hoppa till innehåll
Paxxo AB logotyp

Exportsäljare - med segmentsansvar

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta med försäljning mot kunder i hela världen? Hos oss får du möjlighet att utvecklas som internationell säljare tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor. Bli en del av ett framgångsrikt och hållbart bolag, med världsunika och marknadsledande produkter inom källsortering, Longopac, och där du blir en del i vår framtida expansion. Bli en nyckelspelare hos Paxxo!

Nu söker vi en Exportsäljare med segmentsansvar för DUST - Longopac för Industridammsugare

Som Exportsäljare är du en nyckelspelare...

och har ansvar för att driva och utveckla försäljningen av våra Longopac produkter inom affärsområdet Dust.

Paxxo är en ledande tillverkare av innovativa säcksystem, Longopac, med all produktion in-house i Malmö. Kunderna för Dust är framför allt tillverkare och distributörer av industridammsugare och betongslipmaskiner som finns i hela världen. Longopac har ett mycket starkt varumärke och anses som standarden för hantering av betongdamm.

Du bearbetar en marknad av både nya och befintliga kunder. Du ansvarar för att självständigt driva hela säljprocessen, från att identifiera potentiella distributörer, till att kontraktera lönsamma och långsiktiga samarbeten med tillverkare av mobila industridammsugare och centrala dammuppsamlingssystem. Världen är din arbetsplats och du träffar kunder från olika kulturer, vilket kräver självledarskap och affärsmannaskap på hög nivå. Du besöker ett flertal mässor om året. Du utgår från vårt kontor i Malmö och kan räkna med ca 50 resdagar per år.

Du är en handlingskraftig relationsbyggare...

Och vi söker dig med eget driv och resultatfokus, som vill vara med och bidra till Paxxos fortsatta utveckling internationellt. Du har lätt för att bygga relationer och skapar enkelt starkt förtroende hos kunder.

Detta krävs för rollen:

  • Relevant utbildning - gärna högskoleutbildning

  • Minst några års erfarenhet av B2B-försäljning

  • Flytande i engelska och svenska då det mesta av all dialog genomförs på dessa språk. Andra språk är meriterande.

Om du har erfarenhet av att arbeta internationellt och mot kunder inom tex. byggbranschen eller annan relaterad bransch för vårt segment Dust, så är det meriterande.

PAXXO erbjuder...

En roll i ett familjeägt och stabilt företag som grundades 1980. Huvudkontor med automatiserad och modern produktion, försäljning och utveckling finns i Malmö. Försäljningsbolag med lager finns i Atlanta, USA. PAXXO är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001 och arbetar ständigt med att miljöanpassa företaget och produkterna. Paxxo fick Malmö Stads hållbarhets- och miljöpris 2023.

Tillsammans med oss kommer du bli en viktig del i ett marknadsledande och expansivt bolag med goda framtidsutsikter - här finns det stora möjligheter till delaktighet och utveckling samt en plats där du kan få utlopp för ditt praktiska/tekniska intresse.

Läs mer om oss på www.paxxo.se

Välkommen med din ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Rekryteringskonsult Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: PAXXO

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Paxxo AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren