Hoppa till innehåll
Öresundschark AB logotyp

Kvalitetschef

Publiceringsdatum
27 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för kvalitets- och miljöarbetet? Trivs du i en roll med varierande arbetsuppgifter och du vill du vara en del i ett bolag där stolthet och samarbete präglar vardagen? Då har vi rollen för dig!

Öresundschark söker en kommunikativ och noggrann Kvalitetschef med stort engagemang och positiv energi.

Som Kvalitetschef...

kommer du att leda och ansvara för samtliga kvalitets- och miljöprocesser för att säkerställa att företaget uppfyller både interna och externa kvalitets- och miljökrav. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter, inklusive att etablera, implementera och förbättra rutiner och instruktioner för kvalitets- och miljöarbetet. Vidare kommer du att ansvara för produktsäkerhet, underhåll och internrevision av ledningssystemet, samt planera och genomföra interna utbildningar.

Du är en strukturerad relationsbyggare...

och för att lyckas i rollen krävs att du både trivs med administrativa arbetsuppgifter likväl som att vara ute i produktionen och tex. ta miljöprover.

Det här krävs för rollen:

  • Minst 3 års erfarenhet av arbete med miljö- och kvalitetsfrågor

  • Relevant utbildning inom tex. miljö, kvalitet eller hållbarhet.

  • Erfarenhet av att utveckla och implementera miljö- och kvalitetssystem

  • Erfarenhet av kvalitetsledningssystem som HACCP, BRC, FSSC 22000 eller liknande är en fördel, liksom kunskap om dokumenthantering och relevant lagstiftning inom kvalitets- och miljöområdet.

  • God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta med olika intressenter

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

  • Körkort

Som företagets expert och representant gentemot myndigheter är det viktigt att du har god kännedom om miljömärkningar som Svenskt kött och EU EKO, samt förståelse för produktionsprocessen och produkter. Kunskaper inom produktdatabaser som Validoo eller liknande är meriterande.

Om Öresundschark i korthet

Öresundschark är ett modernt familjeföretag som grundades 1997 och är en av Sveriges ledande producenter av köttfärsprodukter med en ambition att kunna leverera Sveriges godaste köttfärsprodukter till såväl detaljhandeln som storhushåll. Verksamheten präglas av kompetens, arbetsglädje och strävan att tillverka de bästa köttfärsprodukterna någonsin!

Ansökan

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, så sök redan idag! Sista ansökningsdag 28/5, 2024. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich på lukas.drelich@roirekrytering.se

Anställning hos - Översundschark

Omfattning - Heltid och tillsvidare

Start - Enlig överenskommelse

Öresundschark AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 maj 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren