Hoppa till innehåll
Södervidingebagaren AB logotyp

Säljare till Södervidingebagaren

Vi söker fler säljare!
Södervidingebagaren söker säljare där du får ansvar för ett eget distrikt och ingår i våran säljkår. Säljarna arbetar med att varje dag få ut rykande färska bröd till butikerna och attraktiv exponering mot konsumenterna.

Vad innebär rollen?
Arbetet innebär försäljning, distribution och uppackning av bröd i butik, samt returtagning och orderläggning för 8-10 kunder på eget distrikt. Arbetet sker i samarbete med säljledare som stöttar dig med fokus på att driva försäljning och förbättra tillsammans. Som säljare har du möjligheten att själv påverka din lön då den är provisionsbaserad med garantilön. Det gör du genom att förbättra försäljningen tillsammans med butiken, boka kampanjer och se till att rätt bröd i rätt mängd finns tillgängligt för konsumenterna. Vi söker ordinarie säljare där du får ansvar för ditt eget distrikt men är också i behov av semestervikarier inför sommaren. Det är ett roligt och omväxlande arbete med många kontaktytor, bra för dig som tycker om att vara på språng och även bygga starka relationer.

Vem är du?
För att arbeta hos oss är kravet att du har C-kort samt YKB och du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska. Du är kundfokuserad och har social kompetens då du är ansiktet utåt för Södervidingebagaren, och kontakten med butiken och deras medarbetare är väldigt betydelsefull. Då arbetsdagen börjar tidigt förutsätter vi att du är morgonpigg och punktlig.

Det dagliga arbetet kräver god fysik då det innebär en hel del lyft och förflyttning av varor. Har du tidigare erfarenhet från sälj och leveranser med daglig kundkontakt är det en fördel.

Hur gör jag nu?
Välkommen med din ansökan genom att fylla i formuläret på hemsidan: https://sodervidingebagaren.se/broddistributor-till-sodervidingebagaren/
Där behöver vi dina kontaktuppgifter samt ett personligt brev och CV. Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Anställningsform: ordinarie säljare –tillsvidareanställning, semestervikarie – visstid
Omfattning: Heltid
Startdatum: ordinarie säljare – omgående, semestervikarie V26-34 eller delar av dessa, upplärning sker i samband med anställning.
Arbetstider: Dagen startar ca 04:30 i Södervidinge,
Kävlinge.
Lön: enligt Livs avtal, provision för ordinarie säljare med garantilön
Södervidingebagaren AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Södervidingebagaren
Södervidingebagaren AB är ett framgångsrikt regionalt stenugnsbageri i
Skåne. Vi levererar färskt bröd och frukostbullar till dagligvaruhandeln, 7 dagar i veckan, året om. Vi bakar hantverksmässigt med traditionella bakmetoder som surdeg, skållningar och långa jästider. Vi gräddar bröden i stenugnar som förstärker den goda smaken.

Visionen är att vara det självklara valet av genuina smakupplevelser som skapar glädje. På Södervidingebagaren är vi stolta över våra bröd, de skånska baktraditionerna och våra medarbetare. Vi är idag ca 150 anställda och omsätter ca 200 MSEK.