Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

IT-pedagog till Söderkullasskolan

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Ta chansen att jobba med oss när vi på Söderkullasskolan nu söker en IT-pedagog.  

Som IT-pedagog har du en central roll i att förena IT och digitalisering med verksamheten. Du kommer att vara delaktig i att implementera, följa upp och utvärdera digitaliseringen hos oss på Söderkullasskolan.  

I ditt arbete kommer du att arbeta med att handleda dina kollegor och utveckla användningen av digitala möjligheter, läromedel och verktyg. Vidare arbetar du med att identifiera och analysera behov i vår verksamhet som kan lösas med teknik samtidigt som du kommunicerar och samverkar med elever, personal, skolledning samt vårdnadshavare i digitaliseringsarbetet.  

Det kan också förekomma att du är delaktig i inköp/underhåll av utrustning och att du fungerar som teknisk support till personal och elever.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning om minst 180 hp med inriktning IT och/eller pedagogik. Har du någon annan, kompletterande utbildning, med inriktning IT och/eller pedagogik ser vi det som meriterande.  

Arbetslivserfarenhet av IT-frågor eller undervisning inom skola är meriterande. Kunskap om enklare reparationer av chromebooks och datorer. 

Du har god kunskap i våra aktuella verktyg och om skolan styrdokument. Du ska vara väl insatt i skolans digitalisering. Erfarenhet av schemaläggning i skola24 är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. 

Välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen

Söderkullaskolan är en F-9 skola i södra Malmö där våra ca 900 elever står i centrum. Vi arbetar för ett gott arbetsklimat som stimulerar elevernas motivation, ansvarstagande och lust att lära. Pedagogerna arbetar i arbetslag där mentorskap, planering, genomförande, bedömning och analys av data är centrala delar. Vi vill att Söderkullaskolan ska vara varje elevs bästa skola där alla elever får ett lärande, känner trygghet och får en god framtidstro. I årskurs 7-9 har vi spetsklass i engelska med nationell intagning.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-08

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren