Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Grundskollärare åk. 4-9 i Idrott och hälsa till Hyllievångsskolan

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi på Hyllievångsskolan söker dig som är idrottslärare med behörighet att undervisa i ämnet idrott och hälsa för årskurs 4-9! Du kommer ingå i ett team med en idrottslärare och andra prestlärare. Du kommer enskilt och tillsammans med din idrottskollega och andra lärare planera för elevernas utbildning och utveckling. Fokuset ligger alltid på att skapa de bästa förutsättningar för varje elev i en trygg och kreativ miljö.

Hos oss på Hyllievångsskolan erbjuds du fina förutsättningar för att utbilda våra elever i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du utmanar och utvecklar elever att ta egna initiativ och ta ansvar för sig själv och andra. Vi söker dig som tillsammans med oss står för en undervisning där allt är möjligt, där idrott & hälsa är utmanande, roligt och utvecklande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot årskurs 4-9 i ämnet idrott och hälsa. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som idrottslärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och tillämpar dessa i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga som gör att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärmiljö, för våra elever, under hela dagen.

Din undervisning är modern och utifrån evidensbaserad forskning utvecklar ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg. För att passa in hos oss är det viktigt att du är ansvarstagande och tycker om att arbeta i team för att möta varje elev. Du har ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Hyllievångsskolan är en framtidsorienterad skola som ska främja alla elevers utveckling och lärande. Skolan stod färdigbyggd 2017 och är unikt utformad. Här finns inga traditionella korridorer, utan skolan är öppen och välkomnande. Skolan är byggd efter arbetslagen och lärarnas arbetsrum finns i anslutning till salar och grupprum. Förutom våra klassrum har vi två utomhusklassrum att använda på tredje vången. Skolans placering i gränslandet mellan staden och landet ger eleverna stora möjligheter till spännande och varierande lärmiljöer. Skolan som är en F-6 skola har utökats läsårsvis och har läsårets 2023/2024 sin första årskurs 6. Hyllievångsskolans organisation främjar kollegialt samarbete, både utifrån och planering av undervisning och genom innovativa lokaler. Hyllie är idag i snabb utveckling och planering och byggnation av bostäder, kontor, skolor, förskolor, parker. 2021 påbörjades skapandet av den stora Hyllievångsparken med temalekplats intill skolan.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-08

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren