Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Projektadministratör och ekonomiassistent

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som projektadministratör och ekonomiassistent med placering i Malmö kommer du att fungera som affärsstöd för den lokala verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar projektadministration samt att hantera all den ekonomiska administrationen kring olika projekt, inklusive fakturering, uppdragshantering och kontering av leverantörsfakturor. Rollen innebär många kontaktytor, bland annat med underkonsulter, uppdragsledare och chefer på divisions- och sektionsnivå. Din roll är central för att säkerställa en effektiv och smidig projektadministration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en god kommunikationsförmåga och uttrycker dig obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska. Den här rollen passar dig som trivs i en dynamisk miljö med stundtals högt tempo och många kontakter inom organisationen. Erfarenhet av att arbeta i olika digitala miljöer är en stor fördel, då vi ser att du är en van användare av IT-system och snabbt kan anpassa dig till nya verktyg.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är noggrann och strukturerad. Vi värdesätter en social och positiv framtoning samt att du är serviceinriktad och strävar efter att leverera hög kvalitet. För att trivas hos oss är du prestigelös, kommunikativ och lösningsorienterad. Din energi, nyfikenhet och engagemang kommer att vara viktiga komponenter för teamets fortsatta utveckling och framgång.

Övrigt

Inledningsvis kommer du att vara anställd av Lernia Bemanning och uthyrd till vår uppdragsgivare. För rätt person finns det, på sikt, goda möjligheter till anställning hos vår kund.

Vänligen kontakta rekryteringsansvarig Susanne Moe, 072-254 11 54 om du har några frågor eller funderingar.

Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval så är du intresserad tveka inte utan sök idag!

Välkommen med din ansökan och bli en del av vår framgångsrika resa!

Om Lernia Bemanning

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt företag som erbjuder stora möjligheter till intern karriärutveckling. Företagets engagerade och passionerade arbetsstyrka är hjärtat av organisationen, och nu öppnar vi dörrarna för dig att bli en del av detta framgångsrika team. Här står din individuella utveckling i fokus, och du kommer att ha möjligheten att växa både professionellt och personligt.