Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Gruppledare till internationellt stort företag | Malmöområdet

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och optimera säkerheten, produktiviteten och effektiviteten inom produktion i en tung industri som ligger i framkant när det gäller teknikutveckling och innovationer? Som gruppledare hos vår internationella kund i Malmöområdet kommer du att stötta produktionsledaren och vara delaktig i att leda och engagera personal enligt deras ledarskapsmodell. Ta chansen att arbeta i en inspirerande miljö och vara med och driva framgångsrika förändringar - ansök idag!

Kort om tjänsten

Anställning: konsult via Lernia bemanning med möjlighet till anställning hos kund

Arbetstider: måndag-fredag (flextid)
Tjänstgöringsgrad: heltid 100%

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer ditt ansvar vara att optimera säkerhet, produktivitet, kvalitet och effektivitet inom respektive produktionsavsnitt. Du kommer även att vara ställföreträdare för produktionsledaren vid behov och ha ansvar för säkerhet, hälsa och miljö samt involvering och engagemang. Utöver administrativa arbetsuppgifter kan det ibland också bli aktuellt att rycka in och både slipa och svetsa vid behov. Vidare kommer du att arbeta med ständiga förbättringar, handleda ny personal och delta i rekryteringsprocessen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller arbete med produktionsstyrning. Vi ser också att du har:
  • Kunskap inom systematiskt förändringsarbete som 5S och 4M
  • Lägst gymnasieutbildning och en grundläggande ledarskapsutbildning
  • Arbetserfarenhet från industri
  • Erfarenhet av svets
  • God datorvana och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
Tidigare arbetslivserfarenhet som gruppledare/teamledare är starkt meriterande. Innehar du truck- och traverskort är detta också meriterande.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta rekryterare Oscar Sahlin via telefonnummer 072-204 84 03 om du har några frågor eller funderingar.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.