Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Erfaren CNC-operatör sökes till uppdrag i Malmöregionen

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Just nu söker vi erfarna och engagerade CNC-operatörer för ett uppdrag hos en kund i Malmöregionen. I denna tjänst får du ett varierande arbete som ständigt bjuder på nya utmaningar. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara arbete med CNC-styrda maskiner för bearbetning av stora komponenter i Siemens styrsystem. Du ansvarar för att rigga maskinen, utföra nödvändiga inställningar och säkerställa att den färdiga produkten uppfyller kundens kvalitetsstandarder. Dessutom kommer du att aktivt arbeta med kontinuerliga förbättringar och bidra till avdelningens utveckling.

Om dig
  • Du ska vara utbildad inom CNC-området med några års erfarenhet av maskinbearbetning.
  • Du ska ha goda kunskaper i ritläsning och förmågan att hantera olika mätinstrument.
  • För att vara aktuell för tjänsten krävs att du kan arbeta skift, även vissa helger.
  • Truck-och traverskort är meriterande.
Som person ska du vara nyfiken, driven och engagerad, med säkerheten som din främsta prioritet. Du har en god samarbetsförmåga och är noggrann och ordningsam i ditt arbete. Eftersom kunden lägger stor vikt vid säkerhet, är det också viktigt att du har god kommunikationsförmåga på svenska.

Om anställningen
  • Inledningsvis 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till förlängning.
  • Kontinuerligt 2-skift.
  • Tillträde enligt överenskommelse.
Information

Bifoga gärna CV samt personligt brev i din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid övriga frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Åkesson på 072-254 11 39 eller Susanne Moe på 072-254 11 54.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.