Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Skiftledare till vår kund i Malmö

Ansök nu

Om rollen
Som skiftledare kommer du att spela en avgörande roll i att leda och utveckla ett team för att uppnå optimal prestation på vår kunds produktionslinjer. Du kommer att vara ansvarig för att driva prestandaförbättringar, resursplanering, personalutveckling och att tillhandahålla administrativt stöd inom ditt skiftteam.

I din roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för att förbättra prestandan på produktionslinjerna genom aktivt engagemang i IWS och processhantering. Du kommer att leda och fördela arbetsuppgifter, säkerställa exakt resursplanering och optimera linjestrukturen för maximal effektivitet. Genom att coacha enskilda teammedlemmar och teamet som helhet samt genom att säkerställa efterlevnad av EHS-, kvalitets- och hygienpolicys, kommer du att skapa en säker och produktiv arbetsmiljö.

Dessutom kommer dina ansvarsområden att inkludera administrativa uppgifter såsom tidsregistrering och beställning av arbetskläder, samt att leda dagliga möten för att upprätthålla standarder och dokumentera förbättringar. Genom att effektivisera både planerade och oplanerade driftstopp, arbetar du aktivt mot att uppnå produktionsmål.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader via Adecco med avsikt att övergå till en fast anställning hos kund. Planerad start är i augusti och tjänsten är placerad i Malmö. Du kommer att arbeta i skift.

Om dig
Vi söker en skicklig ledare som tar stort ansvar och prioriterar säkerhet och kvalitet. Ditt serviceinriktade förhållningssätt bygger naturligt starka relationer och underlättar effektiv kommunikation på alla nivåer. Ditt engagemang för att driva förändring inom organisationen är tydligt och du har förmågan att samarbeta och inspirera andra. Som en förebild upprätthåller du organisationens värderingar och tänker strategiskt för att uppnå gemensamma mål. Att stödja andras utveckling och följa definierade tidsramar är en integrerad del av ditt dagliga arbete.

Viktigt för rollen:

  • 1-3 års erfarenhet av att leda team
  • Kunskap/erfarenhet av Integrated Work Systems (IWS/Lean)
  • Förstår syftet med IWS Pelares och metoderna för att uppnå önskade resultat
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-applikationer (Excel)
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Kunskap om Arbetsmiljölagen & arbetsrätt
  • Goda kunskaper i ANT-systemet är meriterande
  • Erfarenhet inom livsmedelsindustrin är meriterande

Kontaktuppgifter

Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Maja Svensson via maja.svensson@adecco.se

Om du har frågor angående registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.