Hoppa till innehåll
Joyweek logotyp

Säljchef till Joyweek Malmö

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om Joyweek

På Joyweek strävar vi efter att glädja våra kunder vid varje tillfälle samtidigt som vi bidrar till att skapa arbetsmiljöer som fungerar effektivt och sprider glädje. Vår vision är hållbara, glädjefyllda kontor där medarbetare trivs, presterar och väljer att vara. Vår mission är att skapa kontorsmiljöer där denna vision kan efterlevas.
Nu har du möjlighet att bli en del av ett fantastiskt team som arbetar med - och säljer - facility management-tjänster. Är du en driven säljchef som vill vara med på en fortsatt tillväxtresa? Då är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som säljchef kommer du att ansvara för Joyweek Malmös säljkår. Du har ett operativt och övergripande ansvar för säljteamets försäljning samt för regionens tillväxt. Därtill driver du även egen försäljning. I sortimentet av tjänster finns ett brett urval, däribland: kontorsinredning, flyttjänster, möbler, kaffe- & vattenmaskiner, lokalvård, entrémattor, fruktkorgar, växtservice och bemanning. Detta sätter krav på dig som säljchef att kunna fokusera såväl på mindre delmoment och delmål samtidigt som du och dina säljare arbetar mot ett övergripande arbetssätt där helhetslösningar och långsiktiga mål är i fokus.

I Stockholm, Oslo, Linköping och Göteborg finner du Joyweek-kollegor på distans, inklusive lokala säljchefer som innehar samma rollbeskrivning som dig. Ni rapporterar direkt till Head of Sales, som du finner som en lokal kollega i Malmö som tidigare har haft just rollen som säljchef. På Malmökontoret finner du ett mindre men tätt sammansvetsat team som inom snar framtid flyttar till toppmoderna kontor i Hyllie.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter i urval
  • Utbilda, träna, utveckla och stötta respektive säljare i deras arbete
  • Säkerställa implementering och uppföljning av försäljningsstrategi för ditt säljteam
  • Nå budget utifrån uppsatta KPI:er
  • Främja en arbetsmiljö som grundar sig i att upprätthålla starka kundrelationer med tydliga mål.
  • Övervaka försäljningsaktiviteter och uppnå säljmål. Resultatrapportering till Head of Sales
  • Egen försäljning mot egen kundstock
Vem är du?

För att lyckas väl i rollen krävs en hög social kompetens och en positiv grundsyn. Du bör vara van och bekväm vid att inneha en ledarroll. Som person är du ansvarstagande, samarbetsvillig, driven och organiserad. Ytterligare drivs du av egen försäljning och ser fram att kombinera din ansvarsroll med eget sälj.

Du bör ha:
  • Flytande kunskaper, både muntligt och skriftligt, i svenska och engelska
  • B-körkort
  • Egen erfarenhet av försäljning
  • Tidigare erfarenhet av leda personal framgångsrikt

Ta chansen att bli en del av vårt nya kontor & fortsatta framgångsresa. Intervjuer sker löpande; så sök tjänsten redan idag!


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning
: Heltid
Plats
: Malmö, Hyllie
Anställningsform
: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Joyweek logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Joyweek lever för att skapa genomtänkta, effektiva och framgångsrika kontor. Som namnet indikerar så vill vi att kontoret ska ta fram det bästa hos alla, hela veckan lång.

Vi månar om våra anställda. Vår förhoppning är - och kommer alltid att vara - att våra medarbetare ska känna sig inkluderade och som en del av gemenskapen. Joyweek strävar mot att vara en arbetsplats som inspirerar och där mångfald är en självklarhet.

Hos oss på Joyweek kan du arbeta som konsult eller rekryteras direkt till kund!