Hoppa till innehåll
Bilia logotyp

Digital Sales Advisor

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du kundorienterad och gillar att ge bra service? Har du dessutom arbetat med försäljning eller CRM / leadshantering? Då kan du vara den vi söker som Sales Advisor till Bilia Jaguar Landrover Import AB i Malmö. Ta chansen att bli en del av vårt team, ansök redan idag!

Varför välja Bilia

Bilia är inte bara en arbetsplats, det är en möjlighet för dig att forma din framtid. Vi är en inkluderande organisation som inte bara värdesätter dina kompetenser utan ger dig plats att växa genom spännande utbildningar, stöttning, samarbete och bra utvecklingsmöjligheter. Här blir du en nyckelspelare i att skapa hållbara och innovativa lösningar.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Sales Advisor kommer du att ansvara för leadshantering,både varma och kalla leads, samt uppföljning. Tjänsten innebär digital kundhantering av existerande och potentiella kunder både innan och efter affär. Du är delaktig i att lära upp nyanställda bilförsäljare i bolagets CRM-system. Du kommer även att arbeta med:
  • Grundläggande kundhanteringsuppgifter; telefon, mejl, chatt
  • Dialog kring utformning av nya system kopplade till leads och CRM för Bilia JLR Import
  • Supportera Återförsäljare i vårt leadshanteringssystem
  • Bokning av möten/provkörning med kunder
  • Offerera bilar till slutkund i säljsystemet
  • Uppsökande samtal mot prospekts
  • Lost leads arbete, dvs fortsatt bearbetning av leads som anses vara förlorade
Vad vi önskar av dig

Vi tror att du har tidigare erfarenhet utav försäljning, och/eller leadshantering. Du är van att arbeta med telefon och dator som arbetsredskap och har lätt att sätta dig in i de system och program som används i arbetet. Vi ser det som positivt om du har kunskap i CRM-system och förmågan att utbilda andra inom området. Du har lägst gymnasiekompetens och B-körkort är ett krav. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet och gärna specifikt goda Excelkunskaper.

Som person är du en naturlig relationsbyggare, du trivs med att göra affärer och skapa nöjda kunder samtidigt som du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift samt kommunicerar bra med både leverantörer, kunder och intern personal.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placering är på Bilia JLR imports kontor i centrala Malmö. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Bilia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren