Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Automationsingenjör till TePe i Malmö

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en nyfiken problemlösare som gillar tekniska utmaningar? Vi söker nu efter dig som vill arbeta som junior automationsingenjör på TePe i Malmö. Vi tror att du nyligen avslutat dina studier och vill hitta en arbetsplats som erbjuder dig att arbeta nära såväl produktion som utveckling. Här får du lära av erfarna kollegor samtidigt som din röst blir hörd i forum för utveckling- och förbättring. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Nu söker vi en junior automationsingenjör till TePe i Malmö som arbetar med produkter för munhälsa. TePe är ett expansivt och globalt företag med huvudkontor och produktion i Malmö. Det som är unikt med TePe är att du får vara med i hela kedjan, i deras lokaler sker all teknikutveckling och all produktion. Det du utvecklar idag, ser du resultatet av i din dagliga närhet i verksamheten. Du kommer vara en del av det tekniska teamet som arbetar med utveckling, det består av ca. 25 medarbetare och roller som projektledare, mekanikkonstruktörer, elkonstruktörer och testingenjörer.

I rollen som automationsingenjör kommer du att arbeta med PLC programmering och från start få driva egna projekt. Du kommer att vara ansvarig för att utforma, implementera, dokumentera styrsystem för nya produktionsmaskiner. Du kommer även arbeta med felsökning, förändringar och förbättringar i befintliga maskiner. Eftersom vi tror att du nyligen har tagit din examen kommer du att få en grundlig introduktion och arbeta nära dina mer erfarna kollegor för att lära dig och få den hjälp och stöttning som du behöver. Du kommer att delta i TePe's automationsforum där ni tillsammans diskuterar hårdvaror, utvecklingsmjukvaror och kodstandard med dina kollegor. Då detta området utvecklas i snabb takt jobbar teamet ständigt med ny teknik och förbättringar. Här förväntas du vara en del och bidra till diskussioner och forum med dina förslag och idéer.

Du kommer exempelvis att:
  • Arbeta med PLC programmering
  • Utforma, implementera och dokumentera styrsystem
  • Genomföra driftsättningar och arbeta med felsökning i maskiner
  • Genomföra förändringar och förbättringar i befintliga styrsystem och maskiner
Vi söker dig som:
Har en relevant utbildning där du har riktat in dig mot automation. Du har nog läst kurser inom PLC programmering, elektronik- och elektroniska system, robotprogrammering och/eller produktionsmetoder och produktionssystem. Mer specifikt tror vi att du:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, elektronik, mekanik, datateknik, automation eller motsvarande
  • Har god vana att programmera i C# och/eller andra språk såsom java, C eller python
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet t.ex. sommarjobb eller deltidsjobb vid sidan om studierna
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
  • Tidigare har erfarenhet av att arbeta i produktion eller med liknande arbetsuppgifter
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du som söker är en person med en hög teknisk förmåga som gillar att lösa problem och utmaningar. Du är nyfiken, målmedveten, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. I den här rollen kommer du att vara med i flera spännande diskussionsforum och sammanhang där du förväntas bidra med dina förslag och idéer.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Malmö
  • Start: Augusti/September
  • Rekryteringsansvarig: Sofia Krook (sofia.krook@friday.se)
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?